Bratislavský Slovan zvládol svoju úlohu a v dvojzápase s tímom Lincol Red Imps z Gibraltaru postúpil do finále kvalifikácie Európskej ligy. V ďalšej pohárovej súťaži, Európskej konferenčnej lige, by ho radi napodobnili Žilina s Trnavou. Podarí sa im to? Tipni si s najlepšími kurzmi v herni eTIPOS.sk!

ŽILINA – TOBOL (prvý zápas 1:0)

Futbalisti Žiliny majú výbornú východiskovú pozíciu. Na ihrisku súpera vyhrali 1:0, a tak im na postup do finále kvalifikácie postačí aj remíza. Hrať však na nerozhodný výsledok je hlúposť, čo „šošoni“ určite dobre vedia.

Prvý zápas hraný v Kazachstane bol vyrovnaný. Tobol mal 6 striel na bránku, Žilina päť. Z jednej sa dokázala presadiť, vďaka čomu ma príjemný náskok. Ale rozhodne nemá nič vyhrané. Hráči Kostanay neraz v úvodnom dueli súperovi podkúrili, na rohy vyhrali jasne 8:1, smerom do ofenzívy sa budú tlačiť vpred istotne aj v odvete.

Čím dlhšie bude stav 0:0, tým viac budú musieť hostia otvoriť hru, čo by malo domácim svedčať. V mužstve majú množstvo brejkových hráčov, ktorí sa vedia presadiť. Žilina v štyroch tohtosezónnych súťažných zápasoch doma strelil 13 gólov. Formu by si rada udržala aj proti Tobolu.

Tip TIPOSU – 1 (kurz 1,78)

MACCABI TEL AVIV – TRNAVA (prvý zápas 0:0)

Trnavčania uhrali v úvodnom dueli na vlastnom trávniku s favoritom sľubnú remízu 0:0. Duel to bol opatrný. Hostia si strážili priestor pred vlastnou bránkou, nechceli inkasovať. Napokon, ani nemali veľmi z čoho. Trnava mala totiž len jednu strelu na bránu. Hostia tri.

V Izraeli by to mal byť iný zápas. Maccabi to jasne potvrdilo už v predošlom zápase proti Sutjeske, kde takisto vonku remizovalo 0:0, aby doma vyhrali 3:1 a postúpilo.

Favorit je jasný, hráči Trnavy sa však vopred určite nebudú vzdávať. Ak zachytia úvod a budú dobre brániť, môžu využiť niektorú zo šancí na brejk. Pohodu v tíme musia mať, veď na zápas sa naladili výhrou 4:0 z ligy s Liptovským Mikulášom.

Tip TIPOSU: Prvý polčas – X (kurz 2,28)

KONF. LIGA KURZY