Dánska prekážka je za nami, Slováci by si na šampionáte v Rige radi pochutnali na švédskych guľkách. Šiesty zápas reprezentácie na majstrovstvách sveta bude patriť k najťažším. Tri korunky síce nepredvádzajú oslnivé výkony na turnaji, stále však majú veľkú kvalitu. Ako sa skončí zápas so Švédskom? Tipnite si s TIPOSOM!

Pred zápasom s Dánskom boli na delenej prvej pozícii čo do produktivity šampionátu Peter Cehlárik a Niklas Jensen. Slovenský útočník sa presadil aj proti „červeno-bielym“, Dán si mohol hovoriť po zápase, že výhra bola preňho „jen sen“.

Zopakuje sa podobný scenár proti Švédsku?

Zverencov trénera Craiga Ramsayho čaká kvalitnejší súper. Švédi síce prehrali s Dánskom, ale následne zdolali Švajčiarsko jasne 7:0. Po prehre 2:4 s Čechmi však znova prišiel šok pre severanov, ktorým hrozí, že nepostúpia do štvrťfinále. Prehra v zápase so Slovenskom by ich mohla odsunúť mimo pozíciu v top štvorke v skupine nadobro.

Aké tipy v zápase vyzerajú lákavo? Tipnite si v herni eTIPOS.sk na zápas Slovensko – Švédsko!

Handicap 0:2 – 2 (kurz 1,64)

Švédi síce jasne rozstrieľali Švajčiarov, ale inak nie sú tímom, na aký sme zvyknutí z posledných rokov. Ich hre chýba ľahkosť a miestami aj vyššia kvalita. Najmä v zápase s Českom ukázali, že ak sa dostanú do problémov vedia spanikáriť a stratiť aj dobre rozbehnutý zápas.

Naopak, Slováci sú povzbudení výhrou nad Dánskom. Do zápasu nepôjdu ako favorit, ale ak by aj mali prehrať, nebude to veľkým rozdielom. Handicap 0:2? Kurz 1,64 vyznieva v prospech Slovákov nádherne.

 

Gól Peter Cehlárik – ÁNO (3,30)

Keď sa darí, netreba prestávať. Útočník, ktorý strávil poslednú sezónu v drese švédskeho Leksandu, má na šampionáte formu ako hrom. Po 5 dueloch má na konte 8 bodov, je lídrom produktivity turnaja (3+5). Proti Dánom strelil víťazný gól a rozhodne sa bude chcieť ukázať aj v zápase so „svojimi“ Švédmi. Cehlárik práve v tejto krajine hokejovo vyrástol a pôsobil aj vlani. Bol by hriech nevyskúšať kurz 3,3 na jeho ďalší gól.

ZÁPASOVÁ PONUKA