V sobotňajšom žrebovaní výherných čísel pre hru EUROMILIÓNY padol historicky najvyšší jackpot, takmer 9 miliónov eur! Na toto žrebovanie určite nezabudne výherca, ktorý si vďaka tomuto šťastnému okamihu pripíše na svoj účet sumu 8 997 697,75 €.

Nový milionár uzatvoril svoju trojtipovú stávku na jednom z predajných miest v bratislavskom kraji. Spoľahol sa na vlastné čísla. Miliónové šťastie mu priniesli šťastné čísla 4, 5, 6, 18, 20, 29, 32 a powerballové číslo 5 . Na tikete pre hru EUROMILIÓNY vyplnil tri hracie polia – stĺpce a nezabudol ani na doplnkovú hru EUROMILIÓNY JOKER. Celú stávku si predplatil na dve žrebovania a celkovo zaplatil 10 €. Viac informácii nájdete v našej tlačovej správe.

Vďaka hrám a lotériám prevádzkovaným spoločnosťou TIPOS, pribudlo doteraz na Slovensku 64 milionárov. Práve sobotňajšia výhra v hre EUROMILIÓNY je druhou najvyššou výhrou v rebríčku jackpotových výhier.

Výhrou v číselnej lotérii EUROMILIÓNY sa odštartovala lavína jackpotov. Výherca sa už môže tešiť zo svojich miliónov. Ešte stále máte aj vy šancu stať sa ďalším milionárom. Neuveriteľné výhry ponúkajú aj ďalšie číselné lotérie spoločnosti TIPOS. Aktuálne máte možnosť hrať o fantastický jackpot 84 miliónov € v hre EUROJACKPOT. V číselnej lotérii LOTO na vás čaká výhra vyše 5,4 mil. €.

Pokúšajte šťastie a pridajte sa do klubu milionárov na eTIPOS.sk.

Lotérie na etipos.sk