Aj počas tohto víkendu sa môžu futbaloví fanúšikovia a tipéri zvlášť, tešiť na parádu porciu zápasov v Premier League. Na stránke eTIPOS.sk majú športoví nadšenci možnosť bohatej ponuky základných, aj odvodených stávok na zápasy, a to pred zápasom aj počas neho. Inšpiruj sa našimi analýzami a preži jedinečný zážitok s najlepším futbalom.

Tottenham – Wolverhampton

Tipy: Zápas 1 – 1. gól Tottenham – viac gólov ako 2,5

Veľké šťastie mal v závere nedeľného londýnskeho derby s Chelsea Tottenham, ktorý na konci nastaveného času vybojoval bod za remízu 2:2. Spurs teraz čaká doma Wolverhampton, na ktorý to však dvakrát nevie. Posledná prehra (0:2) bola už tretia v posledných štyroch vzájomných domácich ligových súbojoch, a Tottenham tak má v druhom tohtoročnom vystúpení pred vlastnými fanúšikmi čo naprávať. Zvlášť, pokiaľ sa chce vrátiť do Ligy majstrov. Wolverhampton prežíva svoju najdlhšiu ligovú sériu bez výhry (9 zápasov) odkedy sa vrátil do Premier League (2018/19). Hostia navyše v ôsmich vonkajších ligových súbojoch od svojej výhry na Tottenhame vybojovali len štyri body a doteraz jediný strelený gól v aktuálnej sezóne ich šanca na úspech práve nezvyšuje.

Everton – Nottingham

Tipy: Zápas 1 – 1. polčas X – polčasX/zápas 1

S cieľom odvrátiť najhorší vstup do novej sezóny Premier League pôjdu futbalisti Evertonu do súboja s Nottinghamom Forest. Tohto súpera tu privítali naposledy v roku 1999, kedy s ním prehrali 0:1. Toffees boli po úvodných troch kolách bez bodu naposledy v ročníku 1990/91, prehry s Chelsea a Aston Villou ich ale k napodobneniu tejto nelichotivej bilancie dosť priblížili. Domáci sa trápia predovšetkým v ofenzíve a situáciu zhoršujú aj zranenia Dominica Calverta-Lewina a ďalších. Everton vyprodukoval v prvých dvoch zápasoch dohromady iba osem striel na bránku a z gólu sa radoval len raz, pričom išlo o vlastný gól Lucasa Digneho vo Villa Parku. Steve Cooper prežíva na lavičke Nottinghamu o poznanie lepší vstup do sezóny ako Lampard. Forest si počas minulého víkendu pripísal svoje prvé víťazstvo v Premier League po 23 rokoch, keď porazil West Ham. Oba celky sa už nestretli cez 20 rokov, avšak niektorí fanúšikovia Nottinghamu vedia, že na tomto ihrisku to ich tímu veľmi nešlo – prehrali tu 11 z predchádzajúcich 19 stretnutí.

Bournemouth – Arsenal

Tipy: Zápas 2 – 1. gól Arsenal – viac gólov v 2. polčase

Futbalisti ligového nováčika Bournemouthu sú späť nohami na zemi. Po prekvapivej výhre z úvodného kola nad Aston Villou prehrali minulý víkend jasne na pôde Manchestru City 0:4. Zverencov kouča Scotta Parkera teraz navyše čaká súper, ktorého domáci v histórii porazili len raz. Arsenal si lepší vstup do novej sezóny nemohol priať – po dvoch kolách sa pýši stopercentnou bilanciou. Po vysokej výhre nad Leicesterom (4:2) navyše fanúšikovia veria, že toto bude konečne ten ročník, kedy sa kanonieri vrátia do prvej štvorky, kde sa naposledy umiestnili v sezóne 2015/16.

Newcastle – Manchester City

Tipy: Zápas 2 – 1. gól Man. City – viac gólov ako 2,5 – gól Haaland

Straky z Newcastlu sa môžu plne sústrediť na boje v jednej z najlepších líg sveta, pohárovú Európu na rozdiel od svojho súpera nehrajú. Po úvodných dvoch kolách patrí zverencom Eddieho Howea pekné štvrté miesto, keď do sezóny vstúpili víťazstvom nad Nottinghamom 2:0 a bod si priniesli z ihriska Brightonu po bezgólovej remíze. Radi by sa umiestnili v tabuľke lepšie, ako minulú sezónu, v ktorej skončili na 11. mieste. Hostia a najväčší favoriti na obhajobu titulu z Manchesteru, trónia na čele Premier League so šiestimi bodmi a skóre 6:0. Po víťazstve na West Hame 2:0 doma Citizens rozstrieľali Bournemouth 4:0. Erling Haaland sa ukazuje ako skvelá posila, v úvodnom kole skóroval dvakrát, v druhom síce ani raz, ale skúsili by sme tip, že proti Newcastle opäť strelí gól.

Manchester Utd. – Liverpool

Tipy: Zápas X – 1. polčas X – menej gólov ako 2,5

Najsledovanejší zápas tretieho kola sa odohrá až v pondelok večer, červení diabli privítajú na Old Trafford odvekého rivala z Liverpoolu. Domáci sú po dvoch prehrách na úplnom spodku pelotónu Premier League, takto si určite nový tréner Erik ten Hag vstup do novej sezóny nepredstavoval. Po domácej prehre s Brightonom 1:2, ktorú neodvrátil ani striedajúci Ronaldo, prišiel ešte väčší šok na ihrisku Brentfordu. Potupná prehra 0:4 hovorí jasnou rečou. Liverpool rovnako plánoval, že bude mať po dvoch kolách viac ako dva body za remízy na Fulhame (2:2) a doma s Crystal Palace (1:1), ktorú v druhom polčase zachraňoval Diáz. V príprave pred štartom sezóny zdolali ManU zverencov Jurgena Kloppa vysoko 4:0, v lige však tím z Anfieldu ovládol posledné tri zápasy úplne s prehľadom (4:0 doma, 5:0 a 4:2 vonku). Miernym favoritom by sme označili tím hostí, keďže Manchester Utd. sa neskutočne trápi a pohodu mu určite nepridáva ani sága o odchode najväčšej hviezdy Portugalčana Ronalda. Zápas ako remeň však môže priniesť vyrovnaný boj, prekvapia domáci a uhrajú aspoň bod? Určite si chcú napraviť chuť po minulej sezóne, kedy doma utŕžili debakel 0:5.

chcem hrať