Ponúk online kasín je na slovenskom trhu veľa. Ako si vybrať to pravé? Týchto 6 dôvodov ťa presvedčí o tom, že vo svete eTIPOS.sk nájdeš všetko to čo hľadáš.

  1. Najširšia ponuka najzábavnejších hier na jednej adrese

Zábavné online automaty od výmyslu sveta – to je svet online kasína eTIPOS.sk. V našom portfóliu nájdeš viac ako 230 výherných prístrojov. Je to suverénne najväčší počet automatov z celej ponuky online kasín, ktoré majú licenciu fungovať na Slovensku.

Netreba zabúdať ani na rulety, kartové hry Blackjack, eŽREBY s okamžitou výhrou a množstvo ďalších hier. Spolu tak hovoríme o viac ako 250 – tich hrách, ktoré z kasína eTIPOS.sk robia kasíno s dokázateľne najširšou ponukou v celej krajine!

Dobrou správou je, že na rovnakej adrese nájdeš aj kurzové stávky (live aj prematch) a obľúbené číselné lotérie LOTO, LOTO 5z35, KENO 10, eKlub KENO a Euromilióny.

Celej ponuke dominuje lotéria európskych rozmerov. EUROJACKPOT sa po novom dokáže vyšplhať až na 120 miliónov € a hrá sa 2-krát týždenne!

  1. Pre každého nového hráča až 1 050 € a 280 free spinov

Darčeky na privítanie sú pre nových hráčov naozaj lákavé. Každý z nováčikov má možnosť získať uvítací bonus až vo výške 1050 € a k tomu 280 free spinov. Stačí pri prvom vklade na hráčske konto uviesť promo kód a vložiť aspoň 20 €. Čo sľúbime to aj dodržíme! Potrebné je splniť základné podmienky, ktoré dokáže dosiahnuť naozaj každý:

  1. vklad nad 20 € prináša okamžitých 100 free spinov a možnosť pokračovať so 100 % bonusom až do výšky 350 € (za depozit 350 € s promo kódom môže hráč získať 350 € bonus) + 30 free spinov
  2. vklad so 75 % bonusom až do výšky 350 € + 50 free spinov
  3. vklad s 50 % bonusom až do výšky 350 € + 100 free spinov

3.  Hráčske konto lepšie každým dňom

Na našich hráčoch určite nešetríme! Dôkazom našej starostlivosti je široký výber pravidelných a skvelých akcií, ktoré sa naozaj oplatí vyskúšať.

Jednou z TOP kasínových ponúk sú jedinečné jackpoty, ktoré nájdeš  v kasíne eTIPOS.sk. Každý deň hráš o rôzne úrovne atraktívnych jackpot, pričom odmeňovanie je na dennom poriadku. Tak rýchlo ako jackpoty padajú, tak rýchlo aj naberajú opäť na sile či dokonca prekonávajú vlastné maximálne rekordy. Túto atraktívnu vlastnosť už ocenil nejeden hráč.

Stále nové promo akcie, vychytené turnaje, štedré bonusové nádielky či lákavé free spiny sú ako šité tebe na mieru. To všetko a omnoho viac na teba čaká iba v online kasíne na www.etipos.sk.

  1. Kedykoľvek a kdekoľvek na svojom mobile

Nemáš čas sedieť doma za počítačom? Všetko potrebné nájdeš aj na svojom mobile. Široká ponuka hier, a s ňou spojené odmeny, ťa môže sprevádzať kdekoľvek sa nachádzaš. Stačí si stiahnuť kasínovú aplikáciu na našej webstránke a neprepasieš už žiadnu príležitosť bojovať o výhry. Aplikácia je dostupná pre mobilné systémy android, ale hrať môžeš aj na všetkých mobilných zariadeniach prostredníctvom mobilného prehliadača.

  1. Spolupráca so svetovými lídrami na trhu v oblasti online hier

Našim hráčom ponúkame len to najlepšie! Aj preto sú automaty v herni eTIPOS.sk zárukou kvality. Ruku do ohňa za ne dajú aj ich dodávatelia, ktorí patria medzi svetové špičky na trhu v oblasti online hier. V online hrách nášho kasína sa odrážajú dlhoročné skúsenosti profesionálnych spoločností ako napríklad Apollo Games, BetInsight, EASIT, e-gaming, EGT, Tech4Bet, Tom HornSynot Games a Kajot.

  1. Starostlivosť o hráčov sedem dní v týždni na zákazníckej linke

Máte problém a neviete si rady? Sme tu pre vás! S akoukoľvek otázkou (počnúc registráciou cez hranie hier až po vyplatenie výhier) sa môžete bez obáv obrátiť na našu zákaznícku podporu. Sme zastihnuteľní telefonicky na číslach 18177, 18277 alebo aj mailom cez sekciu reklamácie a podnety. Radi vám pomôžeme 7 dní v týždni od 7.00 hod. do 22.00 hod.

Do kasína