Bude to opäť zápas, na ktorý si bude história dlho pamätať? Hoci, pevne veríme, že len pre futbalové udalosti. Slovan hostí v odvete 2. predkola Ligy majstrov maďarský Ferencváros. Ako sa zápas skončí? Tipni si!

Prvý duel zvládol Slovan v Budapešti na výbornú, vyhrali 2:1. Podarí sa mu uspieť aj doma? Kto sa nevie rozhodnúť, nech sa inšpiruje našou analýzou. Navyše, pre hráčov máme pripravený aj bonus.

V prípade prehratého tiketu hráči dostanú cash back až do výšky 30 €, ak si natipujú zápas Slovana ako SÓLO stávku alebo v dvojkombinácii s celkovým kurzom minimálne 1,80. Náš cash back bude odstupňovaný od výšky tvojho vkladu. Pri 5 € vklade dostaneš 0,50 €. Maximálne môžeš získať až 30 € pri vklade 300 € a viac.

CHCEM TIPOVAŤ

A ako by sa mohol zápas skončiť? Prečítaj si našu analýzu.

Tipy: Zápas 1X – postup Slovan – 1. polčas bez gólov

Prvý zápas odborníci aj stávkové kancelárie favorizovali domáceho velikána z Budapešti, napokon však všetko bolo inak. V odvete 2. predkola Ligy majstrov sa tak odohrá mimoriadne atraktívny odvetný duel, medzi domácim Slovanom a Ferencvárosom.

Zverenci trénerského odborníka Vladimíra Weissa st. sú k postupu bližšie, no bude to ešte tuhý boj o postup. Ferencváros bol proti Slovanu doma veľký favorit s nízkym kurzom, no bolo mu to na nič, keďže prehral 1:2. Škoda, že góly na pôde súpera sa nerátajú za dva ako v minulosti, to by boli „belasí“ naozaj veľmi blízko k postupu.

Bratislavčania odohrali v Budapešti úplne iný duel ako dva súboje proti Batumi, kde výkonom vôbec nenadchli, ak nerátame druhé predĺženie u súpera v gruzínskej odvete. Súper z hlavného mesta Maďarska sa síce dostal v zápase do vedenia, ale Slovan podobne ako v Batumi dvomi neskorými gólmi otočil priebeh zápasu na 2:1 a dokonale tak šokoval Groupama arénu.

Cez víkend sa na veľmi dôležitý súboj v najcennejšej súťaži dobre naladil v domácej lige, keď po prehre v Podbrezovej na domácom štadióne nezaváhal proti Trenčínu a zdolal ho vysoko 4:0. Slovan začína ukazovať svoju silu a kvalitu kádra a veríme, že sa postupne dostáva do formy. Liga v Maďarsku ešte nezačala a prípravu má Ferencváros už za sebou, takže sa môže sústrediť na odvetu v Bratislave.

Aj keď sa v odvete môže stať všeličo, veríme, že Slovan to doma pred svojimi fanúšikmi nepokazí a postúpi, aj keď hostia určite budú bojovať ako o život, je to pre nich derby a otázka cti. Očakávame vyrovnaný zápas. Núka sa možnosť, že prvý polčas, alebo zápas skončí remízou.

CHCEM TIPOVAŤ