Aj predvianočný víkend bude v znamení futbalových zápasov v top európskych ligách. Kto sa naladí na sviatky víťazne? Tipni si s TIPOSOM a využi najlepšie kurzy a bonusy, ktoré ti ponúkame!

Novo registrovaní hráči sa môžu tešiť na Stávku bez rizika až do 50 €. Stačí si len tipnúť prvú stávku na zápasy Premier League a ak tip nevyjde, vrátime ti celú výšku vkladu (minimálne 20 € a maximálne 50 €).

V plnom prúde je Vianočný pohár. Každý, kto si počas neho, teda od 10. do 21. decembra, natipuje denne aspoň 1 tiket s minimálnym vkladom 10 € a kurzom aspoň 1,80, sa automaticky dostáva do hry o parádny balík peňazí. Po konci akcie si totiž všetci tipéri, ktorí splnili podmienku, rozdelia balík 10 000 €!

Sleduj sekciu PROMO akcie na našom webe, kde sa dozvieš vždy všetky zaujímavé novinky.

A aké zápasy ti odporúčame umiestniť na tiket?

FUTBALOVÉ TIPY NA VÍKEND

AC Miláno – SSC Neapol

Tipy: Zápas 1 – gól Ibrahimović – menej gólov ako 2,5 – ČK v zápase

Fanúšikovia AC Miláno musia byť veľmi rozladení poslednou remízou 1:1 s Udinese, po ktorej ich obľúbenci opustili prvú priečku tabuľky. Ďalšie zaváhanie AC by bolo veľkým prekvapením už preto, že v tejto sezóne Serie A prehralo len dvakrát (12-3-2). Žiadne istoty však futbalisti z mesta módy nemajú. Predsa len v posledných piatich stretnutiach na San Sire oslavovali tri body len raz.
Na druhú stranu v týchto zápasoch dokázali bodovať s obhajcom titulu Interom 1:1. Kto čaká stret bohatý na góly, pravdepodobne bude sklamaný. V predošlých piatich vzájomných konfrontáciách s Neapolom na tomto ihrisku boli k videniu maximálne dva presné zásahy.
Väčšinu sezóny sa hráči SSC vyhrievali na špici tabuľky, ale v posledných týždňoch išla ich forma dole. Zo šiestich uplynulých ligových duelov ovládli jediný a tabuľkou sa prepadli až na štvrtú priečku. Aj preto vstupujú do nadchádzajúceho duelu v úlohe kurzových outsiderov.
Treba dodať, že v nej sa im tento rok hrubo nedarí, keď v oboch takýchto tohtoročných ligových konfrontáciách prehrali. Aby Neapol neprehral tretíkrát, musí zapracovať na defenzíve. V minulých štyroch súbojoch vonku síce nastrieľal deväť gólov, ale stačilo to na jedinú výhru. Oba celky si budú musieť dať pozor aj na disciplínu, pretože v predchádzajúcich piatich vzájomných ligových súbojoch bolo možné vidieť štyri červené karty.

Bayern Mníchov – Wolfsburg

Tipy: Zápas 1 – 1.gól Bayern – polčas 1/zápas 1

Bayern Mníchov v minulom kole porazil Stuttgart vysoko 5:0 a to znamená, že skóroval už v 63 bundesligových zápasoch v rade. Zároveň sa tak približuje vlastnému bundesligovému rekordu, kedy sa presadil v 65 ligových dueloch po sebe a súčasne skóroval v 30 predchádzajúcich stretoch s Wolfsburgom. Navyše je Bayern momentálne druhým najlepším domácim tímom v Bundeslige, keď priemerne strelil 3,13 gólu na zápas.
Tento duel síce odohrá kvôli covidovým reštrikciám bez divákov, ale ani to by pre neho nemala byť prekážka, pretože vyhral tri posledné strety s Wolfsbugom, v ktorých sa navyše zakaždým presadil už počas prvých polčasov, a všetky tieto stretnutia sa odohrali bez divákov. Wolfsburg navyše nie je vo forme. Prehral štyri bundesligové zápasy v rade a vôbec mu nevyšla Liga majstrov. Zároveň z posledných 12 kôl priemerne vybojoval len 0,67 bodu na stretnutie, a tak má bližšie k zostupovým než európskym priečkam.
Povzbudzovať môže hostí len ich ligová forma u súperov (3-1-3), avšak tri z týchto štyroch neprehraných stretnutí odohrali proti mužstvám, ktoré sa v tabuľke nachádzali pod nimi. Vzhľadom na to, akú zlú bilanciu má Wolfsburg z ligových duelov, ktoré odohral na ihrisku Bayernu (0-2-22), môže mu k víťazstvu pomôcť snáď len vianočný zázrak.

Leeds – Arsenal

Tipy: Zápas 2 – viac gólov ako 2,5

Leeds United utrpel v týždni debakel na pôde Manchestru City (0:7) a jednalo sa o jeho prvú ligovú prehru o sedem gólov od roku 1934, kedy im Stoke City nastrieľalo osem gólov.
Tréner Marcelo Bielsa navyše nikdy vo svojich doterajších 567 zápasoch niečo podobné nezažil. Zraneniami sužovaní domáci sa tým ale nesmú veľmi dlho zaoberať, inak budú rýchlo vtiahnutí do boja o záchranu. Leeds vyhral v Premier League iba jeden z predchádzajúcich siedmich zápasov a v minulých troch dostal 12 gólov.
Na výrazné zlepšenie to nevyzerá ani teraz, pretože v posledných dvoch vzájomných stretnutiach s Arsenalom inkasoval spolu šesťkrát. Tipovať výsledky Arsenalu nebolo v posledných týždňoch práve jednoduché, pretože hostia trikrát vyhrali a trikrát prehrali. Po štvrtkovej výhre nad West Hamom sa však dostali do prvej štvorky, keď si zároveň pripísali už svoju tohtoročnú siedmu výhru s čistým kontom. Viac takýchto výsledkov v tejto sezóne uhrali len prvé tri celky. Kanonieri nedostali gól v žiadnom z posledných piatich víťazných duelov, ale v štyroch prípadoch sa im to podarilo doma. Zverenci Mikela Artety nie sú tento rok na pôde súperov obávaným protivníkom a z minulých piatich takýchto zápasov vyhrali len jeden. V posledných troch navyše vždy inkasovali minimálne dva góly.

Bologna – Juventus

Tipy: Zápas X – 1.polčas bez gólov – v 2.polčase viac gólov

Bolognu po dvoch porážkach v Sérii A čaká ďalšia ťažká skúška, v ktorej zabojujú o ambície na elitnú šestku, na ktorú strácajú štyri body.
Tak či tak sa tímu kouča Sinišu Mihajloviča darí, predsa len v tejto fáze sezóny nemal na svojom konte viac bodov ani raz za uplynulých desať ročníkov. Na Stadio Renato Dall’Ara vyšla Bologna strelecky naprázdno v jedinom z posledných 11 súťažných zápasov.
Tohtoročná ligová sezóna Juventusu nie je veľmi ideálna. To sa potvrdilo aj v minulom kole na ihrisku Benátok, kde hostia síce viedli po prvom polčase, ale nakoniec len remizovali 1:1 a opustili piatu priečku tabuľky. Bianconeri navyše prišli o útočníka Paula Dybalu, ktorý si privodil svalové zranenie.
Ich mizériu najlepšie dokresľuje fakt, že po 17 stretnutiach na tom v lige boli horšie naposledy v sezóne 1998/99. Zaujímavé je, že futbalisti z Turína získali v tejto sezóne viac bodov na ihriskách súperov (15) ako doma (13). V siedmich z posledných deviatich vzájomných konfrontácií na pôde Bologni udržali hostia čisté konto. Duel by mohol dospieť do remízového stavu. Kto má rád vyššie kurzy – čo tak skúsiť presný výsledok 1:1?

FC Sevilla – Atl. Madrid

Tipy: Zápas 1 – polčasX/zápas 1 – menej gólov ako 3,5

Rovnako ako v minuloročnej sezóne La Ligy, aj tento rok sa Sevilla nachádza na špici tabuľky. Dohnať vedúci Real však bude poriadna skúška ohňom, pretože osembodové manko je aj s jedným stretnutím k dobru predsa len veľké.
Od novembrovej prehry s Los Blancos 1:2 celok z Andalúzie na ligovej scéne oba ligové súboje ovládol po výsledku 1:0. Medzi ne sa však vtesnala nepríjemná prehra v Lige majstrov s RB Salzburg 0:1, ktorá pre španielsky tím znamenala koniec v milionárskej súťaži a presun do Európskej ligy, v ktorej sa Seville v posledných rokoch nadmieru darilo.
Teraz sa ale musí plne sústrediť na ligovú scénu, v ktorej pred vlastnými tribúnami neprehrala deväťkrát v rade (8-1-0) a vo všetkých šiestich tohtoročných triumfoch na tom bola lepšie už po úvodnom dejstve. Zopakovanie minuloročného výsledku zo vzájomnej konfrontácie (1:0), sa tak nepriamo ponúka.
Potom, čo sa Atléticu podarilo zachrániť postup do jarného fázy Ligy majstrov, v ktorej sa stretne s Manchesterom United, musí zapracovať na výkonoch v La Lige. Tie v podaní obhajcu trofeje nie sú zďaleka ideálne. Zo štvrtého miesta na druhú Sevillu stráca päť bodov, čo je následok dvoch porážok v rade. To sa madridskému celku stalo prvýkrát od februára 2019. V oboch decembrových prehrách (1:2 s Malorkou a 0:2 s Realom) stratili domáci druhé dejstvo.
Dobrý vstup do zápasu by sa tímu kouča Diega Simeoneho určite náramne hodil už preto, že na tomto ihrisku jeho zverenci nezvíťazili trikrát v rade. Ani v jednom z týchto troch súbojov nebolo možné vidieť aspoň tri góly. Úvodný gól by mohol byť rozhodujúci, Atléti totiž v tejto sezóne La Ligy vonku ani raz nepadli v prípade, že otvárali skóre.
V Seville to však bude viac ako náročná úloha. O niečo viac veríme domácim.

KOMPLETNÁ PONUKA