Nové EGT hry priniesli novinku do sveta online kasína. Prvýkrát je tu možnosť zahrať si o SLOVENSKÝ JACKPOT v online kasíne. Šancu na jackpotovú výhru máš iba v online herni eTIPOS.sk, ktorá svoju ponuku hier rozšírila o 40 výherných prístrojov od dodávateľa EGT.

Niekoľko jackpotov za jeden deň

Od spustenia EGT jackpotov, ktoré môžu získať iba hráči na Slovensku, ich padá niekoľko denne. Väčšinou sú to jackpoty s nižšími sumami, ktoré aj napriek tomu isto potešia.

V našom kasíne, ale nepadajú len malé jackpoty. Už padlo niekoľko, ktoré svojou sumou prevýšili 1 000 €. Napríklad už 14. mája potešil hráča jackpot so sumou 2520,30 €. Jackpot s podobnou sumou urobil isto veľkú radosť aj hráčovi v pondelok 18. mája. Suma 2206,67 € je slušný štart do nového týždňa.

jackpoty padajú každý deň

Padol aj najvyšší jackpot

Táto novinka je tu pre všetkých kasínových hráčov dostupná už týždeň, odštartovala presne 11. mája a už stihla rozdať hráčom niekoľko jackpotov. Ten najvyšší jackpot padol  v sobotu 16. mája a jeho výherca sa teší zo sumy 4 980 €. Zahral si online automat z ponuky 40 nových EGT hier. Konkrétne si vybral hru s názvom 40 Super Hot a vytočil si šancu zahrať si o jackpot. Šťastie sa mu usmialo a stal sa prvým slovenským výhercom tohto jackpotu označovaného čiernou pikou.

Výška všetkých štyroch jackpotov, o ktoré s EGT hrami hráte, stále rastie. Staň sa ďalším šťastným výhercom jackpotu.

Zabojuj o jackpoty – skús šťastie v nových hrách