Už neraz sme spomínali v našich článkoch známu slovenskú veselohru z 50. rokov – Šťastie príde v nedeľu. Túto nedeľu sa tento názov premenil na realitu hneď pre dvoch hráčov. Jeden vyhral jackpot v ‚malom lote‘, druhý sa radoval z parádnej výhry vďaka doplnkovej hre JOKER.

Už pred nedeľňajším žrebovaním v hre LOTO 5 z 35 bolo zrejmé, že počas víkendu sa bude hrať o rekordnú sumu roku 2021. A tak sa aj stalo. Suma sa vyšplhala na 130 593 €, z ktorých sa radoval hráč z Banskobystrického kraja.

V historickej tabuľke výhier sa táto trefa zaradila na siedmu pozíciu v ‚malom lote‘. Šťastný výherca sa pritom spoľahol len na „základný tip“ – 3 hracie polia, do hry tak vložil 1,50 €.

Výherca v hre LOTO 5 z 35 neumiestnil na svoj tiket doplnkovú hru JOKER, čím tak dal priestor pre iných na to, aby zabojovali o lákavý jackpot.

A tak sa aj stalo.

Výherca v doplnkovej hre, ktorej cena je pritom len 50 centov, si podal lotériu cez internet. K jednému tipu v ‚malom lote‘ si priplatil aj JOKER, zaplatil 1 € a vyhral fantastických 137 862 €!

Opäť sa tak potvrdilo, že nielen ‚malé loto‘ vie byť extrémne štedré, ale keďže čoraz viac hráčov skúša šťastie aj v doplnkovej hre JOKER, jeho výška sa zo žrebovania na žrebovanie zvyšuje.

Doplnkovú hru JOKER môžu môžu hrať spolu s lotériami LOTO a LOTO 5 z 35.

V najväčšej slovenskej lotérii je pred stredajším žrebovaním v jackpote neuveriteľných 3 178 746 €!

hrať lotérie