Online kasíne eTIPOS.sk prináša hráčom každý deň skvelé možnosti na rozprávkové výhry. Okamžité výhry, desaťtisícové jackpoty či lákavé bonusy sú pripravené aj pre teba. Neváhaj a uchmatni si ich.

Jedným z bonusov, ktoré sú pre hráčov pripravené, sa spája s novými ADELL slotmi

Ako na ne?

Stačí, ak od stredy 1. februára do piatka 3. februára roztočíš valce na nových ADELL slotoch, konkrétne hrách Fruit Joker II, Jing Jang a Royal Fruits, v hodnote 75 € a ďalších 5 € dostaneš od nás ako bonus ZADARMO.

CHCEM HRAŤ

Nepremeškaj svoju šancu uchmatnúť si päť eur na roztočenie slotov v online kasíne s novými hrami od ADELL.

Online kasíno eTIPOS.sk. Miesto skvelých výhier a nikdy nekončiacej zábavy.

A nezabudni. Ak sa len rozhoduješ, či si založiť hracie konto na eTIPOS.sk, dáme ti odporúčanie za 15 €. Presne túto sumu totiž môžeš získať ako bonus za registráciu.

Klikni na eTIPOS.sk, vyplň povinné údaje určené k registrácii, počkaj na overenie dokladov a ihneď po aktivácii konta dostaneš bonus 5 €.

CHCEM HRAŤ

Ak následne uskutočníš prvý vklad na hráčske konto v sume aspoň 10 €, pripíšeme ti automaticky ďalší bonus 10 €. Ten môžeš využiť v akejkoľvek sekcii, ktorú nájdeš na eTIPOS.sk.

Môžeš tak hrať o milióny eur v lotériach, roztočiť valce v online kasíne, podať si tiket na športové stávky či zotrieť eŽreb. Rozhodnutie je len na tebe.