Aké sú najpopulárnejšie sloty? No predsa ovocné! A keďže dobrého nie je nikdy dosť, máme pre teba novú ponuku slotov v kasíne!

Durancia na prvý pohľad pripomína staré, dobré klasiky. Tri valce, pät výherných línii a ovocie. Hra má jednoduché obsluhovanie, ktoré okamžite pochopíš.

Čerešne, marhule, hruška, jablko, hrozno, slivka a šťastné 7-mičky, to sú známe ikony aj z iných slotov. Najväčšiu výhru z ovocnej ponuky môžeš mať vďaka rovnakým symbolom slivky, od ktorej je názov hry aj odvodený. Durancia je totiž jeden z typov tohto chutného ovocia.

CHCEM HRAŤ

Čím je však Durancia skutočne špecifická, je jej symbol WILD. Výrobcovia totiž pri tomto symbole asi mysleli na Kopaničiarov a WILD symbolom je sklenená fľaša, do ktorej sa výborne hodí domáca pálenka.

A akú silu má WILD symbol? V momente, keď sa objaví na hracom poli, sa razom celý valec rozšíri a natiahne WILD symbolom. Vzápätí tak, ak je to možné, vytvorí výhernú kombináciu spojením s predošlými valcami a symbolmi. Pri plnom hracom poli nastáva viacnásobný respin, vďaka ktorému máš možnosť získať výhru, o akej sa ti nesnívalo.

Maximálna možná výhra s hrou Durancia je totiž až 100.000€!

RESPIN CAPO

Tretím pokračovaním unikátneho seriálu je Respin Capo. Slot ťa vezme priamo do boxerského ringu, kde si to rozdáš s najväčšími silákmi v meste. V drsnom trojvalcovom ringu len s 3 výhernými líniami možno schytáš pár rán, ale pokiaľ udrieš aj ty, otvoríš si dvere k parádnemu balíku peňazí!
Pri ľubovoľnej výhernej kombinácii môže prísť RESPIN WIN. Ale pozor. Po respine prichádza totožná kombinácia a vyhrávaš rovnakú pozíciu znovu! Takto ju môžeš vyhrať až 10-krát.

No a keď stretneš v tejto hre chlapíka menom DON Scatter, zaistí ti výhru MYSTER až do výšky 50-násobku tvojej stávky!

Goblins & Gemstones

Poznáš miesto, kde rodičia Harryho Pottera schovali svoje zlato pre Harryho, keď dosiahol plnoletosť? Údajne to bolo jedno z najbezpečnejších miest na zemi, hneď po Rokforte podľa Hagrida, keď vzal Harryho, aby niečo z neho získal späť. Dúfaj, že nie je príliš nebezpečné, pretože budeš chcieť dostať do rúk všetky rozhádzané zlaté mince. Stručne povedané, dobrodružstvo sa odohráva v bankovom trezore, ktorý prevádzkujú spomínaní škriatkovia a hrá sa pomocou 5-valcov spolu s 1 024 výhernými spôsobmi.

Falcon God

Vydaj sa spolu s nami na zaujímavú cestu do starovekého Egypta. Tento parádne navrhnutý automat sa hrá na klasickej mriežke 3×3, ale s neuveriteľnými 27 výhernými líniami. Ak však čakáš jednoduchú hrateľnosť, potom ťa čaká prekvapenie! Samotné kotúče sú pokryté symbolmi evokujúcimi Krajinu faraónov. Nájdeš tu hieroglyfické tabuľky, sarkofág, ankh, posmrtnú masku kráľa Tuta a ďalšie. A sú tu samozrejme aj bonusové funkcie. A tento slot je ich plný. Po prvé, sokolí boh je Wild symbolom. Môže nahradiť všetky bežné symboly, aby ti priniesol viac výhier.

GoldX

Titul z dielne Tom Horn Gaming, je hracím automatom, ktorý je inšpirovaný televíznou hernou reláciou s názvom Deal or No Deal. Cieľom vo vnútri je dostať zlaté tehličky z trezorov, kde sú ukryté. Bolo implementovaných niekoľko funkcií, ktoré ti pomôžu, a zdá sa, že hra má skvelý potenciál. Hráš na piatich valcoch s deviatimi aktívnymi líniami. Získaj v nej niekoľko dobrých funkcií, vrátane bonusovej hry s názvom Gold Vault, veľké množstvo bezplatných zatočení, rozptylov a Wild X.

CHCEM HRAŤ

X- Zodiac

Farebný vzhľad tohto nového vydania je založený na 5 valcovej hre s 10 výhernými líniami. Slnko predstavuje divoký symbol. Cieľom je vybrať si konkrétne znamenie zverokruhu pred vstupom do bonusového točenia. Šťastné znamenie zverokruhu sa potom zmení na zlato a zaplatí ešte viac na každej výhernej línii. Každé znamenie zverokruhu je spojené s jedným zo štyroch živlov – vzduch, oheň, zem a voda. Ak chceš získať špeciálnu cenu, nájdi na valcoch púť toho istého prvku. Slnko zvyšuje bonus ešte viac a násobí výhry v závislosti od počtu sĺnk na výhernej línii. Hra X-Zodiac je celá o slnku a znameniach zverokruhu, takže vytvára mystickú a poverčivú hru.

Tak neváhaj, objav ďalšiu skvelú hru, ktorú nájdeš v ponuke online kasíne eTIPOS.sk ešte dnes a splň si svoj hráčsky sen.