Letné mesiace so sebou prinášajú oddych, ničnerobenie a časté pobyty pri vode. Niekto si vychutnáva voľný čas čítaním knihy, iný počúva hudbu. Čo tak však skúsiť šťastie v online kasíne eTIPOS.sk, kde na hráčov čaká v rámci Augustovej ligy parádnych 50 000 €?!

Každý deň od 1. do 31. augusta sa v rámci Augustovej kasínovej ligy môžeš zapojiť denne do série tématických turnajov. Tie majú nezmenenú dĺžku trvania – začínajú sa o 17:00 a končia o 23:30.

V jednotlivých turnajoch pritom budeš hrať nielen o podiel z turnajových dotácií, ale tiež o ligové body. Tie sa ti budú zbierať na konto a na konci ligy budú najlepší hráči s najvyšším počtom bodov odmenení bonusovými prémiami. Hraj o 800 eur denne, okrem štvrtku, kedy ti dáme až 1000 eur.

A teraz pozor!

Je tu jedna atraktívna novinka. Body nezbieraš len do jedného, klasického rebríčka, ale hneď do šiestich! Pripravený je nielen Klasický rebríček, ale aj Joker rebríček, Magický, Ovocný, Kráľovský a Hot rebríček. V každom z nich na teba čaká parádna odmena.

Po vyhodnotení celomesačnej ligy čaká na najlepších hráčov bonusový prizepool vo výške tisícok eur. Samozrejmosťou Augustovej kasínovej ligy budú aj DOUBLE DAYS.

A aké turnaje čakajú na hráčov počas Augustovej kasínovej ligy?

Pondelok, stredu, piatok, sobotu a nedeľu sa sa hrá rovnakým systémom:

17:00 – 23:30 – Večerný tématický turnaj turnaj o 800 € s výherným kritériom WIN/BET – suma výhier z kvalifikovaných stávok vydelená sumou kvalifikovaných stávok v danom čase

V utorok a vo štvrtok sa hrá systémom na počet spinov, vo štvrtok sa navyše navyšuje garancia na 1000 €.

Tak neváhaj, zaži jedinečnú atmosféru, ktorú ti ponúka kasíno eTIPOS.sk a obohať svoje konto vďaka Augustovej kasínovej lige s celkovou garanciou 50 000 €!

CHCEM HRAŤ