Skvelé výhry, nikdy nekončiaca zábava. To je online kasíno eTIPOS.sk. Z našej bohatej ponuky slotov si vyberie aj ten najnáročnejší hráč, kto však váha, ktorú hru skúsiť ako prvú, môže sa inšpirovať našimi typmi.

Dnes si predstavíme päticu hier Hot Slots, ktoré patria v online kasíne k tým najobľúbenejším.

6 Fruits

Ovocný automat od dodávateľa Synot Games, ktorý ponúka 3 riadky a 5 valcov. Hra na prvý pohľad zaujme modernou grafikou a pôsobivou hudbou, no v neposlednom rade skvelými výhrami a bonusmi. Špeciálne sú najmä symboly hviezd, ktoré prinášajú štedrú výhru.

 

After Dark

Už s názvu automatu je jasné, že jeho tematika sa spája s dianím po zotmení. Upíri, strašidelné zvieratá. To je doménou slotu, ktorý ponúka až 5 výherných línii. Hra obsahuje aj divoký symbol WILD, ktorý je síce vizuálne najviac hrôzostrašný, ale prináša najväčšie výhry.

 

Lumberjack

Na výherných automatoch sa často stretávame so symbolmi ovocia, mytologickými bytosťami či s Jokerom. Ale drevorubač? Áno, hlavný symbol slotu Lumberjack je práve silný chlapík, ktorý zotne aj ten najhrubší strom. Číselné symboly, lesné zvieratá, Lumberjack či Wild symbol. Aj táto hra prináša skvelé výhry a množstvo zábavy.

 

Mad Mechanic Deluxe

Milovníci automatov s dobrodružnou tematikou, ruku hore. Tento slot je určený pre vás! Ste fanúšikom diel Julesa Verna? Máte radi sci-fi. Mad mechanic deluxe má špecifickú atmosféru, podmanivú hudbu a najmä bonusové hry, free spiny, Scatter Bonus symbol či variabilný Wild symbol, ktorý je zárukou parádnych výhier.

 

Golden Treasure

Kto by už len nechcel otvoriť truhlicu so zlatým pokladom? S hrou Golden treasure je všetko možné. Roztočte valce v zábavnom ovocnom automate, spájajte línie a tešte sa zo skvelých výhier!

 

Chcem hrať