Vox populi, vox Dei. Toto príslovie sprevádza našu spoločnosť už niekoľko storočí. Hlas ľudu je vždy najmocnejší, boží. A je jedno, či vychádza z úst jednotlivca alebo más. No a tak sme sa znova pýtali vás, hráčov, v dotazníku o zvyklostiach pri podávaní tiketov v lotérii.

V stredu 7. apríla padol historicky najvyšší jackpot v doplnkovej hre JOKER. Šťastný hráč, ktorý si podal stávku v Košickom kraji, vyhral za 50 centov úžasných 901 549,55 €!

A práve rekordného výhercu sme poprosili o vyplnenie krátkeho dotazníka.

Vyplynulo z neho, že lotériovým hrám je verný už 40 rokov. Keby sme teda tento „vzťah“ porovnali s tým partnerským, takmer milión eur mu priniesla oslava Rubínovej svadby.

Za toto obdobie sa výherca dočkal mnohých úspechov, životná trefa si však naňho počkala až teraz. Azda aj na základe obrovskej sumy peňazí, ktorá bola ukrytá v banku hry JOKER sa ešte nerozhodol, kam všade svoje peniaze investuje.

Hráč, ktorý sa rozhodol podať tiket na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS sa na záver vyjadril, že hoci dosiahol úžasný úspech, šťastie bude pokúšať aj naďalej.

Veď jeden nikdy nevie. V hre LOTO sa ukrývajú vyše 2 milióny, Eurojackpot láka desiatkami miliónov eur. Uvidíme, či si to výherca šetrí na oslavu Zlatej svadby, alebo sa dočká aj skôr.

A čo vy? Ste rovnako dlho verní podávaniu lotériových tiketov alebo o veľkých výhrach len začínate snívať? Či si už podáte tiket na niektorom z predajných miest, alebo z pohodlia domova – stačí len naťukať www.etipos.sk, kde je všetko podstatné vybavené po pár klikoch – jedno je isté.

Všetkým držíme palce.

hrať lotérie