Snívate o bezstarostnom živote? Máte ho na dosah ruky vďaka eŽrebu RENTA od TIPOSU.

Žiadne kritické termíny v práci, stres ako vyjsť s rozpočtom. Relax, dovolenka pri mori alebo na horách. Len si to predstavte – pohoda po celý rok. Vďaka rente 2 500 € mesačne.

Pýtate sa, ako na to?

Je to jednoduché. Na stránke eŽrebov od TIPOSu si vyberiete žreb Renta. Po prihlásení kliknete na symbol košíka a zotierate – už ako skutočný žreb pohybom prsta či myšky alebo naraz, klepnutím na symbol šípky.

Vysnívaný život vám vie zabezpečiť hlavná výhra eŽrebu RENTA, ktorého cena je len 3 €. Pre piatich šťastlivcov sa však pár drobných vie zmeniť na rozprávkovú výhru, keď na spomínaný kvintet čaká renta vo výške 2 500 €, ktorú budú dostávať po dobu 12 mesiacov, spolu 30 000 €.

Skúsim šťastie teraz

Pár tipov, čo robiť po celý rok

Čo tak stráviť koniec roka v exotickom Thajsku? Koniec zimy a jarné mesiace zasa môžu patriť patria skvelej lyžovačke. Talianske či francúzske horské strediská ako Cortina d’Ampezzo či Courchevel sú ako stvorené na perfektnú lyžovačku vo veľkom štýle.

A čo tak prejsť veľké európske mestá jedno po druhom? Kto si vie spraviť dobrý itinerár v kombinácii s neraz lacnými cenami leteniek, vlakov či lodí, môže bez problémov precestovať v rámci jedného tripu Londýn, Amsterdam, Paríž, Barcelonu, Madrid či Lisabon.

Neváhajte a ešte dnes si zotrite svoje šťastie na eTIPOS.sk a užívajte si dokonalý, bezstarostný rok s eŽrebom RENTA. Vyskúšajte aj eŽreb Super renta, kde na šťastlivca čakajú až 2 bezstarostné roky. Vyhrať totiž môže po 2 250 € mesačne, spolu 54 000 €.

Skúsim šťastie teraz