1. Ponúkame najširšiu ponuku tých najzábavnejších hier

Na eTipos nájdete viac ako 120 výherných prístrojov, čo predstavuje suverénne najväčší počet automatov zo všetkých online kasín s licenciou fungovania na Slovensku. A ak k tomu pripočítame rulety, kartové hry Blackjack, Poker Baccarat a množstvo ďalších hier, tak sa s viac ako 150 hrami vyšplháme na kasíno s dokázateľne najširšou ponukou v krajine.

Na eTipos však nájdete nielen špičkové kasíno, ale aj kurzové stávky (live aj prematch), eŽreby a obľúbené číselné lotérie LOTO, LOTO 5z35, KENO 10, eKlub KENO a Euromilióny Všetkému dominuje lotéria európskych rozmerov Eurojackpot, v ktorej sa hlavná výhra dokáže vyšplhať až na 90. mil. €!

2. Každého nového hráča odmeníme až 1 050 € a 280 voľnými hrami

Nová ponuka pre nových hráčov je naozaj lákavá. Za dokončenie registrácie dostanete Za vaše ďalšie prvotné vklady na účet potom môžete získať až bezkonkurenčných 1050 € +280 free spinov len tak. Čo sľúbime to aj dodržíme. Tieto podmienky sú reálne dosiahnuteľné pre je pre každého hráča.

  1. vklad so 100 % bonusom až do výšky 350 € (za depozit 350 € s promo kódom môže hráč získať 350 € bonus) + 130 free spinov
  2. vklad so 75 % bonusom až do výšky 350 € + 50 free spinov
  3. vklad s 50 % bonusom až do výšky 350 € + 100 free spinov

3. Nezabúdame ani na našich verných hráčov

Vždy sme radi ak sa k nám pripoja noví hráči. To však neznamená, že na našich verných zabúdame. Práve naopak! Naši hráči vždy vedia aký počet bodov im prináleží za ich stávku v danej hre. Odmenu na konci mesiaca obdrží skoro každý. Jej suma (tej odmeny) začína už od 2,50 € a môže sa vyšplhať až na 350 €. Aktuálny prehľad sa zobrazuje prehľadne formou progres baru pod účtom hráča.

4. Každý deň ponúkame nový výhodný bonus

Určite na našich hráčoch nešetríme! Pre veľkých hráčov máme pripravené denné cashback akcie získať za registráciu až 1 050 € + 280 free spinov v cashback systéme, hot game dňa odmení zas pridelením voľných hier. Na etipos.sk nájdete neustále niečo nové a výhodné práve pre vás. Pravidelne pripravujeme špeciálne promo akcie a súťaže, v ktorých hráte o ďalšie výhry.

5. Naše hry môžete hrať kedykoľvek a kdekoľvek na svojom mobile

To, že je ponuka hier a programy na odmeňovanie hráčov prístupná aj cez mobilné zariadenia je už dnes samozrejmosťou a štandardom. Hráči si kasínové hry na eTipos.sk môžu užívať prostredníctvom aplikácie tak v systéme android, ako aj iOs. Navyše je naše kasíno na www.etipos.sk dostupné na všetkých mobilných zariadeniach aj prostredníctvom mobilného prehliadača.

6. Spolupracujeme so svetovými lídrami na trhu v oblasti online hier

Našim hráčom len to najlepšie. A preto sú hry, ktoré ponúkame na eTipos, zárukou kvality. Prečo? Pretože sú dodávané od svetových lídrov na trhu v oblasti online hier. Medzi nich patrí napríklad BetInsight, Betsoft, BoomingGames, EASIT, Microgaming, NetEnt, Endorphina, Microgaming, Playson ale aj prestížni dodávatelia z kamenných kasín Synot Games.

7. Staráme sa o svojich hráčov na našej zákazníckej linke

Máte problém a neviete si rady? Sme tu pre vás! S akoukoľvek otázkou (počnúc registráciou cez hranie hier, až po vyplatenie výhier) sa môžete bez obáv obrátiť na našu zákaznícku podporu. Sme zastihnuteľní telefonicky na číslach 18177, 18277 alebo aj mailom cez sekciu reklamácie a podnety. Radi vám pomôžeme 7 dní v týždni od 7.00 hod. do 22.00 hod. (aktuálne z dôvodu mimoriadnej situácie je infolinka dostupná v čase od 8.00 do 18.00 hod).