Slovenskí hokejisti siahajú na olympijských hrách v Pekingu po medaile. Po semifinálovej prehre s Fínskom je už jasné, že zlato ani striebro to nebude, pre náš malý národ by však aj bronz bol hodný zlata. Získame ho? Tipni si s TIPOSom! 

ZÍSKAJ BONUS

Využiť pritom môžeš viaceré promo akcie. Jednou z nich je možnosť cash backu až 50 €. Kto si natipuje zápas Slovákov, môže získať cash back vo výške až 25% z vkladu (maximálne do výšky 50 € pri vklade 200 € a viac).

Stačí si tipnúť ľubovoľnú stávku v zápase o bronz, zvoliť si minimálny vklad 10 € a minimálny kurz 1,50. Stávka musí byť zahratá SÓLO a byť vyhodnotená ako prehratá.

Aj posledné zápasy olympijského turnaja sa započítavajú do Februárového turnaja, ktorý vrcholí práve s koncom olympiády. Kto si rozdelí balík 1 500 €?

Šanca na historickú medailu

Cesta slovenského mužstva až do záverečných dní olympijského turnaja v Pekingu bola lemovaná mnohými prekážkami, no bojovníci okolo kapitána Mareka Hrivíka dokazujú svetu, že slovenskému hokeju znova svitá na lepšie časy.

Misia Peking pritom odštartovala pre náš tím už na konci augusta, kedy mužstvo absolvovalo domácu olympijskú kvalifikáciu. Po výhrach nad Rakúskom, Poľskom a Bieloruskom si vybojovalo účasť v Číne, kde sa mu naskytla obrovská šanca na úspech.

Všetko je možné

Spôsobila ju skutočnosť, že v Pekingu neštartujú hráči z NHL. Priznajme si otvorene, v konkurencii elitných hráčov zo zámorskej profiligy by boli šance nášho mužstva mizivé. No v „európskej“ konkurencii je všetko možné.

Napokon, podľa toho aj vyzerá záverečné zloženie tímov v boji o medaily. Do poslednej štvorky sa dostalo Rusko, Švédsko, Fínsko a Slovensko.

Posledne menované tímy sa v prvom semifinále naťahovali o postup, napokon z neúprosného boja vyšli lepšie hráči zo severu Európy. Na postup do finále im stačil jeden gól, keďže slovenského mužstvo ani raz neprekonalo pozornú defenzívu súpera na čele s brankárom Harrim Säterim.

Tak či onak, naše mužstvo sa prezentuje aktívnym, moderným, rýchlym, dravým hokejom, ktorému by svedčala medaila. Stane sa tak?

Pomôžu k tomu tipérom aj zápas o bronz a finále olympijského turnaja? Nechajme sa prekvapiť. Pevne však verím, že slovenské mužstvo siahne na historickú medailu spod piatich kruhov, čo sa mu doteraz nikdy nepodarilo.

Vylepšime Vancouver

Podobná možnosť sa pritom hráčom s dvojkrížom naskytla v roku 2010, ibaže na olympijských hrách vo Vancoveri vtedy mužstvo trénera Jána Filca prehralo v boji o bronz s Fínskom nešťastne 3:5, hoci sme viedli už 3:1.

V Pekingu budú našimi súpermi Švédi alebo Rusi. Získajú Slováci bronz? My pevne veríme, že áno.

TIPUJ SLOVÁKOV