Milióny hráčov Eurojackpotu nedočkavo čakajú na utorkové žrebovanie, v ktorom sa bude opäť hrať o šialenú sumu 120 miliónov eur. Uplynulý piatok totiž tento astronomický jackpot stále nenašiel svojho majiteľa. Záujemcov o hlavnú výhru tak bude v celej Európe určite mnoho a Slováci medzi nimi nebudú chýbať.

Slovenskí hráči majú v utorok možnosť dostať sa k vysnívanej výhre 120 mil. eur úplne jednoduchým spôsobom. Stačí si podať stávku v Eurojackpote, počkať na výsledky žrebovania, a ak sa stretnú šťastena s náhodou v tom správnom okamihu, jeden zo Slovákov môže rozmýšľať, čo s novou životnou výzvou. Budete to vy?

Naozaj treba rozmýšľať, ako naložiť s takou výhrou! Veď 120 miliónov eur zmení život človeku od základov. Určite treba mať plán, aby ste si tú výhru užili naplno a mali z nej dlho dobrý pocit. Aby ste však napredovali „podľa plánu“, musíte sa najprv zapojiť do hry. A najlepšie čím skôr, lebo žrebovanie o 120 miliónov eur je na dohľad!

Bližšie k snu o bezstarostnom živote sa môžete dostať cez Eurojackpotovú stávku, ktorú uzatvoríte buď na niektorom predajnom mieste spoločnosti TIPOS, alebo cez internetový herný portál eTIPOS.sk. Na „poslednú chvíľu“ si môžete staviť aj pri ceste z práce, z pohodlia domova alebo počas prechádzky. Ako? No predsa s pomocou mobilného telefón – cez sms.

A keď už budete v hre o 120 miliónov, musíte len trpezlivo čakať, keď sa v utorok uskutoční vo fínskych Helsinkách žrebovanie výherných čísel pre lotériu Eurojackpot. Výsledky budú s napätím očakávať milióny hráčov na „starom kontinente“. Nezabudnite, že okrem šialených 120 miliónov eur ponúka  Eurojackpot svojim hráčom ďalšie miliónové výhry aj v nižšom, druhom poradí.

Tak nezabudnite! – v utorok večer sa vám môže vďaka Eurojackpotu zmeniť život navždy!

Chcem hrať