Druhý najvyšší JOKER a takmer miliónové LOTO. Stred týždňa prinesie ďalšie ostro sledované žrebovanie lotérie, ktorá v priebehu okamžiku vie zmeniť život.

Vyhrať jackpot v hre LOTO alebo „aspoň“ JOKER. Koľkokrát za život ste si povedali túto formulku? Aktuálna suma v I. ťahu LOTA atakuje už takmer miliónovú hranicu – jej výška je 970 756,30 €.

Mnohí tipujú aj niekoľko rokov a stále márne čakajú na prvú cenu. V tomto prípade sa treba odraziť aj od pravdepodobnosti výhry. Skutočnosť, že v hre LOTO padne jackpot je totiž 1:13 983 816.

Keď sa však pozrieme na doplnkovú hru JOKER, tam sú tie čísla výrazne odlišné. Túto stredu hráme naďalej o druhý najvyšší JOKER v histórii Slovenska. Jeho hodnota je 496 599,95 €!

A pravdepodobnosť výhry? 1:1 000 000.

Jedno hracie pole pre hru LOTO stojí 1€, doplnková hra JOKER stojí ďalších 50 centov. Pri Jokeri sú čísla náhodne generované, pri podávaní tiketu online si ich viete zmeniť, ak sa vám pôvodné šesťčíslie nepáčilo.

Víťaza v doplnkovej hre JOKER sme naposledy spoznali v polovici októbra. Prišiel teraz ten čas, aby sa menili štatistiky?

chcem hrať