Najprestížnejšia európska futbalová súťaž má za sebou prvé hracie kolo a už tento týždeň sa môžeme tešiť na ďalšie atraktívne zápasy. A kde nájsť na ne najlepšie kurzy? Predsa v herni eTIPOS.sk!

Bohatá ponuka, množstvo odvodených stávok, Stávka bez rizika do 50€ i šanca získať denný bonus za najvyšší uhádnutý kurz. To všetko ti ponúkame len na eTIPOS.sk.

A ktoré zápasy by nemali chýbať na žiadnom tikete?

chcem tipovať

Plzeň – Inter Miláno

Tipy: Zápas 2 – 1. gól Inter – viac gólov ako 2,5

Vo vysoko konkurenčnej skupine C s tromi bývalými víťazmi Ligy majstrov Viktoria Plzeň prehrala úvodný duel s Barcelonou vysoko 1:5. To zastavilo klubovú rekordnú 34-zápasovú súťažnú sériu bez prehry a hoci do prestávky v prvom polčase zaostávali len o jediný gól, výsledok po konci nevyzeral pre nich veľmi ružovo. Teraz sa stretnú s Interom Miláno, ďalším veľkým favoritom.

Inter v poslednom ligovom zápase doma s Turínom zachránil v samom závere Marcelo Brozovič, vďaka ktorého zásahu z 89. minúty vyhral jeho tím 1:0. Aspoň čiastočne si tak mužstvo napravilo chuť po prehre 0:2 v LM s Bayernom.

V stávke je však nechcená história, keďže Inter prehral iba dva úvodné zápasy v milionárskej súťaži. Naopak, Inter môže po výhre 1:0 na pôde Liverpoolu v minulej sezóne po prvýkrát od októbra 2011 zaznamenať po sebe dve idúce výhry u súperov. Talianom sa však na nedávnych cestách nedarilo dobre, prehrali posledné dva zápasy vonku, vrátane milánskeho derby, ale od mája 2017 neprehrali tri súťažné zápasy vonku, takže si môžu byť istí, že na body majú väčšie šance ako ich súper. Tím, v ktorom pôsobí aj náš obranca Milan Škriniar, je veľký favorit a mal by vyhrať. Je však možné, že pritom inkasuje.

Sporting Lisabon – Tottenham

Tipy: Zápas X – 1. polčas X – menej gólov ako 3,5

Futbalisti Sportingu Lisabon urobili v poslednej dobe celkom slušný progres, tri po sebe idúce víťazstvá v dvoch súťažiach je jasným signálom, že aj tentokrát budú chcieť bodovať naplno. Portugalský zástupca sa na najviac cenenú európsku futbalovú súťaž naladil bezproblémovým víťazstvom 4:0 nad Portimonense. Dobrou správou je aj ich prvé víťazstvo v tohtoročnej edícii LM, keď naviac na ihrisku Frankfurtu ani raz neinkasovali a body doniesli domov po víťazstve 3:0. Tréner Rúben Amorim sa teraz môže pochváliť štyrmi víťazstvami z deviatich zápasov v LM.

Tottehnam v tejto sezóne ešte neprehral. V Premier League uspel v štyroch zo šiestich zápasov, v LM zdolal na nulu Marseille, keď zverencov stratéga Conteho potiahol k dôležitému víťazstvu dvojgólový Brazílčan Richarlison. Napriek tomuto pôsobivému rekordu prehrali svoj posledný výlet do Portugalska, keď prehrali 0:1 na ihrisku Paçosu de Ferreira v minulom roku (v play-off Konferenčnej ligy. Doma následne vyhrali 3:0).

Bayern M. – FC Barcelona

Tipy: Zápas X – Lewandowski strelí gól – v 2. polčase viac gólov

Len deväť mesiacov uplynulo od posledného zápasu skupinovej fázy Ligy majstrov minulej sezóny, keď Bayern Mníchov vyprevadil Barcelonu zo súťaže. Bayern sa bude teraz snažiť potvrdiť svoju domácu dominanciu. Veľkým príbehom v tomto zápase je rýchly návrat Roberta Lewandowského do Allianz Arény po jeho prestupe do katalánskeho veľkoklubu, keďže ešte minulú sezónu hájil farby Bavorov z Mníchova.

Na úvod LM si Bayern poradil s Interom Miláno, navyše body si doniesol z Milána a ani raz neinkasoval. V domácej súťaži majú zverenci Juliana Negelsmana rovnako nakročené k ďalšej úspešnej sezóne, v Bundeslige neprehrali prvých šesť zápasov, aj keď naposledy iba remizovali doma so Stuttgartom 2:2 a išlo o ich tretiu remízu v rade.

Barcelona naposledy prehrala ešte minulú sezónu. Na úvod milionárskej súťaži si Katalánci schuti zastrieľali proti Plzni pri hladkom víťazstve 5:1, Lewandowski potvrdil skvelú streleckú formu, keď skóroval až trikrát. Vstup do La Ligy nebol ideálny, domáca bezgólová remíza s Rayom Vallecanom síce fanúšikov veľmi nepotešila, odvtedy si ale FCB pripísala štyri bezproblémové víťazstvá, v ktorých strelila 15 gólov a iba raz inkasovala.

Liverpool – Ajax

Tipy: Zápas X – 1. polčas 0:0 – polčas X/Zápas X

Ponižujúcou porážkou 1:4 s Neapolom v úvodnom zápase skupiny A sa The Reds vyrovnali ich najväčšej prehre v LM. Teraz potrebujú dohnať stratené, ak chcú byť na čele svojej skupiny tejto súťaže už štvrtú sezónu po sebe. Tréner Jürgen Klopp bude dúfať, že predĺžený čas na oddych dobre poslúži jeho tímu, ktorý trápia viaceré zranenia. V Premier League odohrali futbalisti z Anfieldu už šesť zápasov, zatiaľ jedinú prehru im uštedril na Old Trafford Manchester United. Mrzieť však môžu aj straty bodov v mestskom derby na Evertone a domáca remíza s Crystal Palace a na Fulhame.

Fanúšikovia by si určite želali, aby ich hrdinovia zahrali aspoň minimálne tak, ako proti Bournemouthu, ktorý deklasovali 9:0!

Ajax vyhral posledných sedem zápasov, má skvelú formu a s odhodlaním určite bude vstupovať aj do duelu s Liverpoolom. Na úvod LM zdolali Holanďania Glasgow Rangers hladko 4:0, keď im vyšiel skvelý prvý polčas, v 33. minúte už viedli zverenci Alfreda Schreudera 3:0. Ligovými zápasmi prechádza Ajax ako nôž maslom, v posledných štyroch dokonca neinkasoval ani gól a na duel s Liverpoolom sa naladil víťazstvom 5:0 proti Heerenveenu.

tipovať ligu majstrov