Stredajší večer sa bude niesť na Starom kontinente v znamení futbalu a viacerých skvelých zápasov. Oko slovenského fanúšika sa bude opierať do Milána, kde sa na ikonickom štadióne San Siro stretnú domáci Inter a Neapol. Vychutnaj si súboj druhého tímu Serie A s tretím z pohodlia domova so stávkou bez rizika.

Ako na to?

Zaregistruj sa v herni eTIPOS.sk teraz, tipni si svoju prvú stávku na tento zápas a využi stávku bez rizika!

Ak bude tvoja prvá stávka nevýherná, vrátime ti celú výšku vkladu v podobe bonusu a to minimálne 20 € až maximálne 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Ponuka platí pre predzápasovú SÓLO stávku (LIVE nie). Je len na tebe, či zvolíš stávku na domácich, hostí či remízu alebo niektorú z odvodených stávok (počet gólov, handicap, 1. polčas, počet rohov, strelci gólov).

Šláger Serie A (16.12.2020 o 20:45), v ktorom sa môžu predstaviť hneď dvaja slovenskí reprezentanti, bude pútať pozornosť fanúšikov nielen v Taliansku, ale po celej Európe.

Kto sa bude radovať? Milan Škriniar a jeho Inter, ktorý v domácej lige neprehral dva mesiace od mestského derby s AC alebo Neapol so Stanislavom Lobotkom, ktorý má z posledných troch zápasov na konte plný počet 9 bodov a impozantné skóre 10:1.

Tipni si na zápas v herni eTIPOS.sk úplne bez rizika a vychutnaj si spolu s nami šláger Serie A.

Podmienky na splnenie bonusu:

  1. Založ si konto na eTIPOS.sk a vykonaj komplexnú registráciu
  2. Tipni si svoju prvú stávku na zápas Inter – Neapol minimálne za 20 €
  3. Do aktivity sa počíta iba predzápasová SÓLO stávka
  4. Stávka môže byť aj odvodená (napr. počet gólov, strelci gólov, 1. polčas a pod.)
CHCEM TIPOVAŤ