Futbalová Liga majstrov pokračuje v utorok a v stredu tretím hracím kolom aktuálnej sezóny, pričom sa môžeme tešiť aj na viaceré veľké šlágre. No a ako si ich vychutnať lepšie, ako nie s podaným a ideálne výherným tiketom s najlepšími kurzmi v herni eTIPOS.sk.

Navyše, novo registrovaní hráči môžu využiť promo akciu Stávka bez rizika až do 50€. Stačí si len tipnúť prvú stávku na niektorý zápas Ligy majstrov a ak tip nevyjde, vrátime hráčovi celú výšku vkladu (minimálne 20 € a maximálne 50 €).

Samozrejme aj zápasy milionárskej súťaže za započítavajú do Október Cupu, kde aj tento týždeň rozdelíme hráčom s najväčším počtom bodov 1 500 €.

A ktoré zápasy z programu Ligy majstrov by nemali chýbať na tikete?

Ajax – Dortmund – viac ako 3,5 góla

Atraktívny duel doterajších lídrov C-skupiny. Tak Ajax, ako aj Dortmund vyhrali oba svoje úvodné duely, pričom holandský veľkoklub má skóre 7:1, Borrusia 3:1. Obe mužstvá si poradili so Sportingom Lisabon a Besiktasom Istanbul.

Ich vzájomná konfrontácia bude o to viac zaujímavá.

Ajax doma naposledy prehral, ešte 3. októbra nestačil senzačne na Utrecht. Predtým však jasne dominal. Nad Besiktasom vyhral 2:0, Groningen zdolal 3:0, Cambuur deklasoval 9:0, Arnhem si odniesol z Amsterdamu debakel 0:5.

Veľa gólov strieľa aj Dortmund. Naposledy zdolal Mainz 3:1, keď sa dvoma gólmi blysol do zostavy navrátivší Erling Haaland.

V zápase by sme mali vidieť veľa gólov, remíza nie je vylúčená, ale radšej odporúčame tipovať len góly.

Atlético Madrid – Liverpool – 2

Anglický veľkoklub sa dostal do skvelej formy. Valcuje v Premier League, valcuje v Lige majstrov. Po dvoch zápasoch s Portom a milánskym AC má skóre 8:3.

Atléti sú zatiaľ takisto bez prehry, na konte majú 4 body. Remizovali s Portom, aby následne zdolali AC.

V Madride to tak bude boj o prvé miesto skupiny. Liverpool sa naň navnadil jasnou výhrou 5:0 vo Watforde, keď sa gólovo presadil kompletný hviezdny trojlístok Reds Salah, Firminho, Mané.

Atlético nehralo svoj nedeľňajší zápas v Granade, keďže nemalo kompletný káder pre nedávne medzinárodné zápasy, a tak požiadalo o odklad stretnutia.

Liverpool má formu, Madridu má navyše čo vracať. Vlani ho vyradilo v play-off.

PSG – RB Lipsko – 1

Počet gólov – viac ako 4,5

Francúzsky veľkoklub nabitý hviezdnymi menami je síce pomerne dominantný, ale jeho výsledky dominantné zatiaľ nie sú. Naposledy zdolal v lige Angers 2:1 gólom Kyliana Mbappého z 87. minúty. Aj to z pokutového kopu.

Predtým prehralo PSG v Rennes, v Lige majstrov však uspelo nad Man. City.

Lipsko naposledy remizovali vo Freiburgu, v Lige majstrov doma senzačne padlo s Bruggami.

Zápas v Parku princov by mal byť oslavou futbalu. Oba tímy majú radi ofenzívnu hru, ak sa stroj PSG konečne rozbehne, mohli by sme vidieť prestelku podobnú z Manchestru, kde City zdolali RB 6:3.

Barcelona – Dynamo Kyjev – 1

Hcp 2,5 – 1

Hostia dajú gól v zápase – NIE

Katalánsky veľkoklub je v prestavbe, respektíve, musí bojovať s neľahkou finančnou situáciou. Hviezdy v tíme nie sú ako v minulosti, ale kvalita FC je stále zrejmá. Naposledy to tím ukázal v zápase s Valenciou, keď v nedeľu triumfoval 3:1.

Na zápas sa výhrou navnadili aj Kyjevčania, ktorí uspeli v Ľvove 4:1.

V Barcelone to však bude iná káva. Domáci sa pokúsia vyhrať jednoznačne a konečne získať bod v skupine Ligy majstrov. Po zápasoch s Bayernom a Benficou majú na konte 0 bodov a skóre 0:6.

Doma s Kyjevom vyhrajú, pričom by sa strelci Barcelony mohli činiť. Kto má rád vyššie kurzy, môže skúsiť aj presný výsledok – 3:0.

Manchester United – Atalanta – 1

Červení diabli sú pod enormným tlakom. Najmä ich tréner Ole Gunnar Solskjaer. Ak totiž Manchester tento zápas nezvládne, je dosť možné, že na lavičke skončí.

Z posledných piatich zápasov vyhrali len jeden zápas. V Lige majstrov s Villarealom 2:1. Aj to po góle Ronalda z 95. minúty. Naposledy padol slávny klub s Leicestrom 2:4.

Atalanta má za sebou lepší zápas, v Empoli vyhrala 4:1. Taliansky klub sa za posledné roky výrazne vyšvihol na európskej scéne a zatiaľ hrá skvele aj v Lige majstrov. Po dvoch zápasoch je v tabuľke prvý, keď najskôr získal bod s Villarealom, aby následne zdolal švajčiarsky Young Boys Bern.

Partia okolo Cristiana Ronalda však bude „iná káva“. Manchester je pod tlakom, ale zápas by mal zvládnuť.

Chcem tipovať