Z roka 2021 neuplynuli ešte ani dva týždne a my sme spoznali znova ďalšieho výhercu v lotérii. Posledné žrebovanie hry Eurojackpot síce neodhalilo majiteľa jackpotu – 72 000 000 eur – no v druhom poradí sa radovalo hneď viacero šťastlivcov. Medzi nimi aj jeden Slovák, ktorý je tak bohatší o 270 341 eur!

Medzinárodná lotéria Eurojackpot láka zo žrebovania na žrebovanie čoraz viac ľudí. A niet sa čomu diviť. Veď jackpot neustále rastie, 15. januára nás tak čaká hra o neuveriteľných 90 miliónov eur!

Napriek tomu, že Eurojackpot nebol 8. januára pokorený, viacerí hráči získali parádne ceny v ďalších poradiach. Spomínanú sumu 270-tisíc eur z druhého poradia okrem hráča zo Slovenska, ktorý si podal svoj tiket v Košickom kraji, získalo aj šesť Nemcov, dvaja Švédi, jeden Slovinec a Španiel.

Mimochodom, od roku 2015 sa v druhom poradí lotérie Eurojackpot radovali hráči zo Slovenska už 25-krát!

No a aby toho nebolo málo, v piatok oslavoval aj hráč zo Žilinského kraja. Ten si na svoj tiket hry Eurojackpot nezabudol označiť aj doplnkovú hru Eurojackpot JOKER, a práve v nej vyhral v prvom poradí 50 000 eur.

Skutočnosť, že od začiatku roka to hráčom v lotériových hrách sype, sa tak len opäť potvrdila. Veď do dnešného dňa sme spoznali dvakrát výhercu prvej ceny v hre LOTO 5 z 35 (dokopy v hodnote 140-tisíc eur) či dvoch výhercov 25 000 eur v Eurojackpot JOKER.

Najbližšie žrebovanie hry Eurojackpot nás čaká v piatok 15. januára. Hlavný bank je na hodnote neuveriteľných 90 000 000 eur! Potvrdí sa úspešná krivka a bude nový supermilionár zo Slovenska?

hrať eurojackpot