Medzinárodná lotéria Eurojackpot opäť raz rozradostnila domácnosť jedného zo slovenských hráčov. V piatkovom žrebovaní sa v treťom poradí radoval z výhry takmer štvrť milióna.

Každý utorok a piatok snívajú milióny hráčov po celej Európe o obrovskej výhre. Bank v Eurojackpote sa za posledné obdobie neuveriteľne plní a hlavná výhra stále nepadla, čo znamená, že krásne sumy sú pre hráčov pripravené aj v druhom či treťom poradí. Dokonalým príkladom je slovenský hráč, ktorý sa radoval z parádne trefy 226 690 €.

Šťastlivec z Trenčianskeho kraja uzatvoril svoju stávku na predajnom mieste v Trenčianskom kraji, pričom si s výberom čísel nelámal hlavu a všetko nechal na náhodný výber. Na parádnu výhru mu stačil jeden stĺpec, k tomu pridal aj čísla v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER, za čo zaplatil 3 €. A výsledok? Takmer stotisíc násobne vyššia výhra!

Mimochodom, ak by šlo o nového hráča a registráciu by vyplnil na eTIPOS.sk, svoj tiket s možnosťou ďalšieho herného poľa by mal zadarmo. Je to tak, kto sa zaregistruje a aktivujeme mu hráčske konto, dostane od nás uvítací bonus 5 €.

A kto vie, možno práve v piatok spoznáme majiteľa hlavnej výhry v Eurojackpote, ktorou je suma 104 000 000 € na základe spomínanej registrácie.

Jedna z najväčších výhier v dejinách čaká na svojho majiteľa. Kto ním bude? Pevne veríme, že sa usmeje šťastie na hráča zo Slovenska.

Držíme vám palce.

Hraj Eurojackpot