Štart ako sa patrí! Počas prvých dní si výhercovia JACKPOTOV rozdelili viac ako 55 000. €. Šancu vyhrať v online kasíne JACKPOT priniesli najnovšie EGT hry len pred niekoľkými dňami, a celková suma jackpotových výhier doteraz je neuveriteľná. Táto novinka v online kasíne eTIPOS.sk bola spustená presne 11. mája a okrem toho, že priniesla novú ponuku zábavy, ponúka hlavne možnosť vyhrať okrem bežnej výhry aj čisto SLOVENSKÝ JACKPOT.

Za prvých 14 dní od spustenia 40 nových EGT hier sa výhercom jackpotov rozdelilo vyše 55 000 €. Do tejto sumy nepočítame klasické výhry, ktoré tiež prajú slovenským hráčom a  presahujú sumu 6 mil €.

EGT hry sú dostupné na Slovensku exkluzívne iba v kasíne eTIPOS.sk. Špecifické na nich, ale aj na slovenskom trhu je, že okrem klasických výhier ti ponúkajú možnosť vyhrať jeden zo 4 EGT JACKPOTOV, ktorých suma pravidelne a rýchlo narastá. Už od začiatku sa potvrdilo, že EGT hry sa oplatí hrať. Jackpoty padajú často a hlavne ťa suma jackpotovej výhry nielen milo prekvapí, ale hlavne po jej pripísaní na tvoj účet určite poteší.

Práve teraz sa najvyšší jackpot blíži k hranici 10 000 €, najvyšší čas pokúšať šťastie v našich nových hrách.

Využi svoju šancu na čisto slovenskú jackpotovú výhru v online kasíne eTIPOS.sk.

Hraj o jackpoty v kasíne