Nudíš sa? Hľadáš rozptýlenie? Ponúkame ti tri chytľavé hry, ktoré exkluzívne nájdeš medzi našimi ďalšími v obľúbenom kasíne eTIPOS.sk. Zaujímavé hry z portfólia našich partnerov sú tu iba pre teba, tak roztoč valce a splň si svoj hráčsky sen.

Aj tento týždeň si predstavíme tri z nášho portfólia, ktoré ťa isto nielen zabavia:

Apparatus

Apparatus je zábavná hra plná robotov. Na piatich valcoch sa roztáčajú najrôznejšie symboly, pričom najzaujímavejšie sú práve tie s robotmi a samozrejme na Scattery viazaná bonusová mini hra. Medzi automatmi výrobcu e-gaming nájdeme množstvo klasických slotov, ktoré stavajú na tradičnej „ovocnej“ téme. Apparatus ale medzi také nepatrí. Naopak, ide úplne inou cestou a hráča pozýva do robotickej budúcnosti.

Atmosféru umocňuje tajuplné ozvučenie. Zábavnosť stúpa, ak sa ti podarí trafiť bonusovú hru s voľnými roztočeniami. Zábavná je bonusová mini hra. Tá sa spustí v okamihu, keď sa na valcoch zastaví 7, 8 alebo 9 Scatter symbolov (bonus symboly). V závislosti od počtu zastavených symbolov sa spustí zodpovedajúci počet voľných zatočení.

Gemmed!

Vyhraj s drahokamami všetkých možných tvarov a veľkostí v GEMMED!, výhernej hre od Betsoft. Vďaka 40 503 spôsobom výhier a inovatívnemu systému kotúčov nebolo hľadanie výhier nikdy tak zábavné ako teraz. Hra využíva mriežku 9×9 so špeciálnymi valcami, ktoré umožňujú symboly rôznych veľkostí. Výplaty sa udeľujú prostredníctvom susediacich symbolov, čo sú symboly, ktoré sa navzájom dotýkajú, či už vedľa seba alebo diagonálne.

Väčšie symboly majú väčšiu hodnotu, pretože vyplatia úplne všetky kombinácie výherných línií, ktoré nimi prejdú a vytvoria výhernú kombináciu. Za rohom je vždy akcia. S valcami nabitými symbolmi všetkých hodnôt a úžasnými „divočinami“ nikdy neviete, kedy príde ďalšia výhra!

243 Crystal Fruits

Ovocné online automaty budú kasínam vládnuť asi navždy a tak sa niet čo čudovať, že tieto hry dominujú portfóliám mnohých vývojárov. 243 Crystal Fruits však našťastie nie je úplne obyčajný ovocný online slot a pridáva pár príjemných nápadov, ktoré znudených hráčov určite pobavia. Niežeby ťa svojou grafikou dokázal zdvihnúť zo stoličky, ale pozerá sa naň veľmi príjemne. K vizuálnej stránke treba pripočítať aj tú zvukovú. Hudba je síce nenáročná, ale je tu a počuť ju po celú dobu hrania. Má 5 valcov, 3 riadky a v základe žiaľ iba 5 fixných výherných línií.

Inak je celosvetovo najpopulárnejší automat od výrobcu Tom Horn. Obsahuje aj funkciu 243 Respin, ktorá môže zvýšiť počet výherných línií z 5 až na 243. Automat svojím modreným vizuálom, príjemnou hudbou, ale aj zábavnými funkciami, ako spomínaný 243 Respin, vyčnieva z radu populárnych ovocných automatov, ktoré hráči často radi vyhľadávajú. Preto si ho zahraj aj ty!