Máte chvíľu voľna a radi počas nej zatočíte niektorým z online automatov z kasína eTIPOS.sk no niekedy je pre vás široká ponuka stoviek hier prílišne veľká? Nechajte sa inšpirovať naším výberom a zoznámte sa s trojicou hier, ktoré patria k najpopulárnejším!

Multiplay hot

Vďačná klasika. Spoločnosť e-Gaming vytvorila automat Multiplay Hot do online podoby ako inšpiráciu klasických automatov, s ktorými sme sa mohli stretávať v pohostinstvách či baroch.

O zábavu sa postará 5 valcov, 3 riadky a 21 výherných línii. Pre pocit z výhry treba trafiť 3 alebo 3 rovnaké symboly v jednej línii, pričom okrem ôsmich základných ovocných symbolov sa hráči môžu tešiť aj na WILD symbol. Má podobu červenej sedmičky a je najcennejším v hre. Nielenže nahradzuje ľubovoľný symbol ovocia, ale výhru hneď zdvojnásobí.

To však nie je všetko. Ak sa vám zobrazia 2 divoké symboly, výhra sa štvornásobí. A kto nájde 3 rovnaké WILD symboly môže sa tešiť z osemnásobnej výhry!

Diamond Crown

Už slávna Marylin Monroe spievala, že diamanty sú pre dievča najlepším priateľom. No a cenné kamene sú aj základom hry Diamond Crown, ktorá môže hráčom priniesť skvelé výhry v online kasíne eTIPOS.sk.

Automat ponúka až 243 výherných línii, pričom maximálna možná jednorázová výhra je rovných 100 000 €!

Hru si môžete vychutnať tak na počítači, ako aj mobile, zabaviť sa tak môžete aj počas obednej prestávky či pobytu na toalete.

Už z názvu hry je jasné, že dominantou tohto automatu sú DIAMANTY. A to konkrétne biely, červený, oranžový, zelený a modrý. K nim je slot doplnený o číselné symboly 9,10 a písmená J,Q,K,A.

K hre patrí aj špeciálny symbol diamantovej koruny – FREESPINS, ktorý otvára bonusové pole.

Kto má chuť sa zabaviť a vďaka diamantom získať skvelé výhry, nemal by prehliadnuť slot Diamond Crown.

Jack and the Mystery Monsters

Zbaľte si batoh a vydajte sa s Jackom na dobrodružstvo v automate Jack and The Mystery Monsters.

Šibalský chlapec Jack vás zavedie do prostredia plného príšeriek, magických bytostí, svetlušiek a najmä skvelých výhier!

Súčasťou online slotu je aj WILD a SCATTER symbol, rovnako tak možnosť získať FREE SPINY.

Jack and The Mystery Monsters je automat plný tajomstiev a dobrodružstiev, ktorý očarí svojou mágiou a skvelými výhrami.

chcem hrať