Nútia vás okolnosti zostať doma, avšak nechcete prísť o možnosť zapojiť sa do hry o vysoký Eurojackpot? Máme pre vás jednoduché riešenie. Podajte svoj tip online na www.etipos.sk a ste v hre.

Číselná lotéria Eurojackpot sa opäť pomaličky šplhá k svojmu vrcholu. Momentálne sa hrá o jackpot vo výške 76 miliónov €. Krásna suma, ktorá by potešila nejedného hráča. Existuje viacero spôsobov ako sa zapojiť do hry a správať sa v aktuálnej situácii zodpovedne.

Všestranný internet

Jednou z vymožeností dnešnej doby je práve prístup na internet a množstvo vecí, ktoré nám práve vďaka nemu uľahčujú život. A podávanie stávok online je jedným z praktických spôsobov, ako nezmeškať lotériovú príležitosť a podať si svoje potenciálne výherné tipy lotérie Eurojackpot. Kliknite na www.etipos.sk, vyberte si lotériu na svojom notebooku, tablete alebo mobile a hrajte.

Ak ešte nie ste zaregistrovaný, návod nájdete v článku aj vo videu.

Miliónová SMS

Ak nie ste veľkým fanúšikom moderných internetových technológii, tak máme pre vás jednoduchý spôsob ako na to. Stačí zobrať do ruky svoj mobilný telefón a zadať svoje tipy prostredníctvom SMS na číslo 3333. V prípade, ak tak robíte prvýkrát, je potrebné odoslať prázdnu SMS na číslo 3333. Následne vás systém vyzve, aby ste potvrdili súhlas s registráciou a podmienkami odoslaním SMS správy s textom ANO na číslo 3333. Kompletný návod nájdete aj na našej webstránke.

Či si už zvolíte prvý alebo druhý spôsob tipovania, jedno je isté. Odpoveď na otázku, či je z vás nový milionár, dostanete už tento piatok.

Držíme palce!

Registruj sa na eTIPOS,sk