Milovníci športu a športových stávok mali v poslednom období prestávku od svojich obľúbených aktivít. Ale toto obdobie končí a my máme pozitívnu správu. Nemecká futbalová Bundesliga je späť! Ako prvá z top európskych líg ukončila svoju nedobrovoľnú prestávku a nastupuje na zelené ihriská.

Obdobie bez adrenalínu pri každom jednom góle je už minulosť. Prichádza reštart športovej zábavy. Už tento víkend od 16. mája do 17. mája si s nami na eTIPOS.sk užiješ dlho očakávanú športovú atmosféru. A to nie je všetko, pripravili sme pre teba pri tejto príležitosti špeciálny CASH BACK až 50 %. Ak si nie si istý svojím prehľadom po takomto dlhom odlúčení so športovými stávkami, táto akcia ťa určite presvedčí si svoj správny tip na víťaza znovu vyskúšať. S nami sa dostaneš rýchlo do formy.

Tipuj z víkendovej ponuky v online herni eTIPOS.sk v sekcii ŠPORT s minimálnou stávkou na tiket 10 € a minimálnym kurzom 15,00. Za nevýherný tiket ti vrátime polovicu vkladu, maximálne do výšky 100 €.Tento športový reštart musíš zažiť

Zisti viac a tipuj