Ak bude mať rok 2021 tendenciu výhier ako v jeho úvodných dňoch, s určitosťou sa zaradí medzi najúspešnejšie v histórii. Podporil to aj sviatok Troch kráľov, kedy sa žrebovali čísla v lotérii LOTO 5 z 35. No a z výhry v prvom poradí sa radovali hneď traja hráči – mohli sa tak symbolicky cítiť ako „Traja králi“.

Prvý šťastný výherca uspel vďaka stávke, ktorú uzatvoril na jednom z predajných miest spol. TIPOS v Banskobystrickom kraji. Rozhodol sa pre jeden stĺpec, dve žrebovania a zaplatil jedno euro. Vklad rozmnožil na viac ako 4-tisíckrát, keď v prvom poradí vyhral 4 837,51 eura.

Aj druhý výherca pochádza z Banskobystrického kraja, tretí z „kráľov“ zas z Prešovského. Ten si okrem výhry v prvom poradí pripísal na svoj účet ešte pár stoviek eur naviac. Vďačí za to rozhodnutiu uzatvoriť systémovú stávku v „malom lote“, ku ktorej si zvolil aj doplnkovú hru JOKER.

Od začiatku roka to je už druhýkrát, čo sa hráči radovali v hre LOTO 5 z 35. V nedeľu 3. januára totiž hráč z Trenčianskeho kraja získal parádnych 126 361,38 eura!

A aby toho nebolo málo, pri prvom tohtoročnom žrebovaní hry Eurojackpot padol Eurojackpot JOKER. V jeho prvom poradí hneď dvaja šťastlivci získali po 25 000 eur.

Apropo, keď sme pri doplnkovej hre JOKER. LOTO má pred sebou najbližšie žrebovanie v nedeľu, JOKER atakuje historické maximá, keď jeho aktuálna výška je 409 505,25€!

Máte už podaný tiket na nedeľu? Ak nie, poponáhľajte sa a následne už len veľa šťastia.

Hra LOTO 5 z 35 mala v stredu svojich „troch kráľov“

(07. 01. 2021)

Sviatočný trojkráľový deň pripadol v tomto roku na stredu. Mnohí hráči lotérií spol. TIPOS s napätím očakávali výsledky žrebovania. Pravdepodobne najviac prekvapení ostali hráči hry LOTO 5 z 35, lebo sviatočné žrebovanie malo až troch „kráľov“, teda hráčov, z ktorých každý jeden získal výhru v prvom poradí vo výške 4 837,51 eura.

Aj druhý šťastlivec uzatvoril svoju stávku na jednom z predajných miest spol. TIPOS v Banskobystrickom kraji. Hráč veril vlastným číslam, na tikete pre hru LOTO 5 z 35 vyplnil nimi 6 hracích polí – stĺpcov a zvolil si aj účasť v doplnkovej hre JOKER, ktorá je spoločná pre hry LOTO a LOTO 5 z 35. Za takúto stávku zaplatil 3,50 eura.

Tretí z „kráľov“ si okrem výhry v prvom poradí pripíše na svoj účet o pár stoviek eur naviac. Vďačí za to rozhodnutiu uzatvoriť systémovú stávku v „malom lote“. Urobil tak na jednom z predajných miest spol. TIPOS v Prešovskom kraji. Obsluhu terminálu požiadal o náhodnú systémovú stávku v hre LOTO 5 z 35 – systém 6, ku ktorej si zvolil aj účasť v doplnkovej hre JOKER. Celú stávku si ešte predplatil na dve žrebovania a zaplatil za ňu 7 eur.

Úspech mohol hráč so stávkou z východu Slovenska osláviť hneď po prvom predplatenom žrebovaní, ktoré pripadlo na sviatok Troch kráľov. Okrem 4 837,51 eura z prvého výherného poradia si bude môcť vďaka uvedenej systémovej stávke pripísať na svoj účet aj päť výhier z druhého poradia v celkovej výške 942,50 eura. Dokopy tak vyhral v prvom predplatenom žrebovaní 5 780,01 eura. Šťastie mu priniesli čísla 5 6 8 19 a 28. Či bude úspešný aj v nedeľnom žrebovaní, je ešte vo hviezdach…

hrať loto 5 z 35