Už trojica kamarátov Emil, Vrabec a Miško z filmu ‚Šťastie príde v nedeľu‘ vedela, že uspieť v ‚športke‘ nie je ľahká záležitosť. Na výhru treba mať systém a vytrvalosť. Postavy z komédie režiséra Jána Lacka týmito vlastnosťami neoplývali, a tak sa ich snahy neskončili úspešne. Iný prípad sa odohral koncom marca, kedy v lotérii Eurojackpot vytrvalý tipér z východu Slovenska vyhral vyše 516-tisíc eur!

Každý hráč, ktorý uzatvorí svoju stávku v lotérii, má svoj sen, ako by s veľkou výhrou naložil. Filmové postavy na tom boli rovnako.

Emil, ktorého hral Marián Kleis starší, túžil po motorke Jawa 250. Vrabcovi v prevedení Antona Mrvečku stačil aj Pionier. A postava Miška, ktorú stvárnil legendárny Ivan Mistrík dúfala, že sa raz vyberie na veľkú cestu okolo sveta.

Investovať do nehnuteľnosti

Výherca viac ako pol milióna eur mal takisto jasno, kam by chcel časť svojej výhry smerovať – splatiť hypotéku a žiť už len vo svojom. Suma, ktorú vyhral, mu to nielenže umožní, ale pokojne môže zainvestovať do kúpy ďalších nehnuteľností.

Ako šťastný výherca uviedol v dotazníku, pri výbere čísel si hlavu nelámal a všetko nechal na náhodný výber. Napokon, robí to tak roky. Lotériovým hrám je verný, rozprávková výhra prišla po 10 rokoch hrania.

KTO BUDE ĎALŠÍ SUPERMILIONÁR?

Zaujímavá skutočnosť pri výhercovi nastala v otázke, ako zvykne podávať svoje lotériové tikety. V drvivej väčšine prípadov využíva internetové služby. Špeciálne v covidovom období to je nielen najpohodlnejšia, ale najmä najbezpečnejšia voľba.

Z pohodlia domova stačí len naťukať www.etipos.sk, kde je všetko podstatné vybavené po pár klikoch.

Šťastný hráč volil túto možnosť v roku 2021 niekoľkokrát, pri výhernom tikete však zmenil tradíciu a podal ho v kamennej predajni. Opäť sa tak potvrdilo, že niekedy stačí k veľkej zmene maličkosť.

Maličkosti tvoria veľké celky, a ten zásadný – jackpot v hre Eurojackpot – je priam gigantický.

Tak čo, máte vybrané čísla alebo vložíte osud do rúk náhody ako výherca vyše 516 000 EUR?

Jedno je isté, supermilionárom môže byť každý z vás. A kto vie, možno sa opäť pošťastí výhercovi z Košického kraja. Pretože ako uviedol, hrať bude určite aj naďalej!

hrať eurojackpot