Zvykne sa hovoriť, že pravidelnosť je základom úspechu. Pani Šťastena si toto tvrdenie vysvetlila po svojom, a tak sa tvrdenie, že rok 2021 je zatiaľ rokom výhier v hre LOTO 5 z 35, znova potvrdilo. V stredu sa ďalší šťastlivec radoval z krásne výhry – 19 761,92 €.

Výherca jackpotu v ‚malom lote‘ podal svoju stávku na jednom z predajných miest v Bratislavskom kraji. Pri výbere čísel nič nevymýšľal, spoľahol sa na náhodný tip.

A v tomto prípade platilo, že náhoda vie v sebe skrývať aj víťaznú formulku. Za 2,50 € totiž vyhral hráč takmer 20-tisíc!

Azda jedinou ‚vadou‘ jeho tiketu je skutočnosť, že pri uzatváraní stávky zabudol na doplnkovú hru JOKER. V nej sa totiž hrá naďalej o rekordný jackpot.

Už v túto nedeľu môže chybu napraviť. Na programe je totiž ďalšie žrebovanie. A to nielen v hre LOTO 5 z 35, ale aj lotérii – LOTO, kde na víťaza čaká rozprávková suma 1 765 764,40 €.

A tak pri oboch lotériách na svoje tikety nezabudnite pripojiť doplnkovú hru JOKER. Veď jeho cena je len 50 centov. A výhra? Astronomických 778 717,35 €!

Pani Šťastena, prišiel práve teraz čas na výhru v hre JOKER? Všetkým hráčom držíme palce.

podaj loto aj s jokerov