Už sú pred dvermi. Najkrajšie sviatky roka. Vianoce. Pohoda, vyložené nohy, hŕba dobrého, kvalitného jedla a…po vianočná nádielka peňazí?! Kto povedal, že sa tento scenár nemôže naplniť. Je tu však jedna zmena, vianočné žrebovanie v hre LOTO bude výnimočne v pondelok, teda 26. decembra.

chcem hrať

Najväčšia slovenská lotéria – LOTO – sa za posledné týždne poriadne plní. Jackpot v I. poradí dosiahol už na úroveň magickej sumy viac ako 2,7 milióna eur!

Suma, z ktorej sa zatočí hlava nejednému z nás. Najmä, keď povážime, že by práve v najbližšom žrebovaní padol jackpot a my by sme tak na sklonku roka 2022 spoznali nového multimilionára.

Kto si však chce podať svoj tiket nemal by otáľať, pretože Vianočné sviatky a s nimi spojený oddych na všetkých frontoch spôsobí, že počas 24. a 25. decembra nebudú mať hráči možnosť podať si svoj lotériový tiket.

No a keďže sviatky pripadajú tento rok na víkend, tradičné nedeľňajšie žrebovanie sa presúva z nedele 25. decembra na pondelok 26. decembra.

Prinesie táto Vianočná zmena peňažný zázrak pre niekoho, komu by sa výhrou jackpotu v hre LOTO s určitosťou od základu zmenil život k lepšiemu?

Nechajme sa prekvapiť. Všetkým lotériovým hráčom prajeme čo najpohodovejšie prežitie Vianočných sviatkov, pod stromom vytúžený darček a v pondelok 26. decembra veľa šťastia pri žrebovaní vášho obľúbeného Lota.

Šťastné a veselé Vianoce od TIPOS-u.

chcem hrať