Futbalové súťaže sú v plnom prúde aj v mesiaci december. A ako si ich vychutnať lepšie, ak nie s podaným tiketom s najlepšími kurzami od TIPOSU? Navyše, každý uhádnutý zápas zbiera body do December Cupu, v ktorom hráčom rozdáme až 4 500 €!

Najlepšie kurzy a k tomu Stávka bez rizika. To je herňa eTIPOS.sk. Novo registrovaní hráči sa môžu tešiť na Stávku bez rizika až do 50 €. Stačí si len tipnúť prvú stávku na zápasy Premier League a ak tip nevyjde, vrátime ti celú výšku vkladu (minimálne 20 € a maximálne 50 €).

Kto si navyše podá tiket na futbal aspoň za 10 € a kurze 1,50, získa pri SÓLO stávke ako bonus 20 FREE SPINOV v online kasíne! Bonus sa dá uplatniť na predzápasovú aj LIVE stávku.

Sleduj sekciu PROMO akcie na našom webe, kde sa dozvieš vždy všetky zaujímavé novinky.

FUTBALOVÉ TIPY NA VÍKEND

West Ham – Chelsea

Tipy: Zápas X – polčas X/zápas X – 1.polčas 0:0

West Ham United doplatil v minulom zápase proti Brightonu (1:1) na zahadzovanie šancí a na tretie miesto razom stráca už sedem bodov. Kladivári tak aspoň prerušili sériu dvoch ligových prehier v rade, pričom je zrejmé, že každý bod sa im v tesnom súboji o prvú štvorku tento rok bude hodiť. Domáci tu v lige prehrali naposledy v októbri a proti vedúcej Chelsea teda nie sú úplne bez šancí.
Je síce pravda, že v londýnskych derby hraných v minulých 12 mesiacoch sa im veľmi nedarilo, ale v šiestich z tohtoročných siedmich domácich ligových stretnutí sa presadili ako prví, čo by im mohlo dopomôcť k ďalšiemu prekvapivému výsledku po tom, čo tu nedávno porazili Liverpool.
Chelsea ale v minulej sezóne vyhrala obe vzájomné stretnutia s čistým kontom a tento rok neprehrala už od septembra. Hostia nemali v týždni na pôde Watfordu svoj najlepší deň, ale aj tak získali všetky tri body (2:1) a v troch z minulých štyroch duelov dokázali skórovať v oboch polčasoch. To sa im napokon podarilo aj v troch z posledných piatich vzájomných meraní síl.
Historicky prvé stretnutie týchto celkov skončilo v roku 1923 bez gólov a posledné vzájomné zápasy hrané na pôde West Hamu boli tiež vyrovnané. Žiadne z minulých ôsmich totiž neskončilo vyšším ako jednogólovým rozdielom, pričom Chelsea vyhrala tri z nich. Vlani tu ale zvíťazila prvýkrát od marca 2017 a zisk ďalších troch bodov teda rozhodne istý nemá.

AS Rím – Inter Miláno

Tipy: Zápas X – 1.gól AS Rím – v 2.polčase viac gólov

Sériu troch výhier s čistým kontom v rade v podaní AS Rím v týždni ukončila Bologna, ktorá doma uspela 1:0. Tím kouča Josého Mourinha okupoval pred týmto kolom Serie A piatu priečku, ale na štvrtú Atalantu, ktorá držala posledné miesto zaisťujúce Ligu majstrov, strácal šesť bodov.
Giallorossi svojim súperom v lige na Stadio Olimpico v prípade, že otvárajú skóre, nedávajú šancu. Podarilo sa im to päťkrát a vždy zvíťazili. Úvodný gól by mohol dosť možno rozhodnúť aj nadchádzajúci šláger, hoci sme v posledných rokoch medzi Vlkmi a Interom videli niekoľko strhujúcich a vyrovnaných bitiek. V predchádzajúcich siedmich konfrontáciách na tomto ihrisku padlo v priemere 3,86 gólu.
Obhajca talianskeho titulu Inter mieri do hlavného mesta povzbudený hladkou stredajšou výhrou nad Speziou 2:0, pričom týmto výsledkom ovládol tretí súťažný zápas v rade. Futbalisti z mesta módy majú s 36 strelenými gólmi najlepšiu ligovú ofenzívu a vďaka piatim výhram z predchádzajúcich šiestich zápasov v Serii A sa vrátili do boja o majstrovský titul, pretože Neapol aj AC Miláno v posledných stretnutiach strácali body.
Blížiaca sa bitka sľubuje neľútostný stret dvoch gigantov, ktorí si na trávniku rozhodne nič nedarujú. V uplynulých 42 vzájomných súťažných konfrontáciách je bilancia vzácne vyrovnaná (14-14-14 vrátane predĺženia a pokutových kopov).

Dortmund – Bayern

Tipy: Zápas X – viac gólov ako 3,5, presný výsledok 2:2

V Dortmunde sa schyľuje už k 130. duelu medzi dvoma najúspešnejšími bundesligovými tímami a odvekými rivalmi – domáca Borussia Dortmund privíta Bayern Mníchov.
S lepšou bilanciou do zápasu nastúpi Bayern, ktorý zvíťazil v 49% z predchádzajúcich 129 stretov (63-34-32). Navyše naplno bodoval aj v šiestich posledných súťažných vzájomných zápasoch. Aj napriek tomu, že história nahráva hosťom, nastúpi Dortmund do tohto zápasu s vysokým sebavedomím, pretože zažíva historicky tretí najúspešnejší štart do novej bundesligovej sezóny a ak by v tomto dueli zvíťazil, dostal by sa na prvé miesto. Súčasne ho môže motivovať fakt, že hrá doma, kde je zatiaľ v tomto ročníku v lige 100% (7-0-0).
Pokiaľ by navyše naplno bodoval aj tentoraz, vyrovnal by svoju doterajšiu najdlhšiu sériu víťazných domácich bundesligových zápasov z roku 1994 (12).
Bayern vyhral dva súťažné zápasy v rade, avšak z posledného vonkajšieho ligového zápasu nezískal ani bod, a to keď podľahol Augsburgu (1:2). Kvôli tomu sa predĺžila jeho šnúra vonkajších ligových zápasov bez čistého konta na deväť – čo je od ročníka 2010/11 jeho najdlhšia séria bez vonkajšieho čistého konta. A tak je vidieť, kde má priestor na zlepšenie. Avšak aj napriek týmto problémom v obrane sú hostia pred týmto kolom na prvom mieste a na ceste za desiatym ligovým titulom v rade.
Po 13 odohraných kolách majú 31 bodov, čo je za posledných šesť sezón ich najlepší štart do nového bundesligového ročníka. Za to vďačia zverenci Juliana Nagelsmanna najmä útoku, ktorý zatiaľ priemerne strelil 3,23 gólu na ligový zápas. Celkom hostia dali už 42 bundesligových gólov, čo je najviac naprieč top 5 európskymi ligami.

FC Barcelona – Betis Sevilla

Tipy: Zápas 1 – polčas1/zápas 1 – 1.gól Barcelona

Pred kľúčovým duelom v Lige majstrov na ihrisku Bayernu Mníchov, kde sa rozhodne o prípadnom postupe španielskeho celku do ďalšej fázy, si chce Barcelona zvýšiť sebavedomie v La Lige. Dobrou správou pre domáci výber je vzostup formy v posledných týždňoch. V minulom kole La Ligy porazil Villarreal na jeho ihrisku 3:1, keď o triumfe rozhodol až dvoma zlepenými gólmi v závere. Prvýkrát v tejto ligovej sezóne tak Blaugranas zhrabli tri body dvakrát v rade. Nadviazať na tieto výsledky je hlavným cieľom nového kouča Barcelony Xaviho Hernándeza. To by nemusel byť zas taký problém vzhľadom na to, že slávny celok v posledných 20 ligových stretnutiach s Betisom prehral len raz, pričom v priemere dal 3,35 gólu.
Dosť možno by si tak Barca mohla vylepšiť bilanciu z predchádzajúcich troch domácich zápasov, v ktorých sa vždy trafila presne raz (1-1-1). Pre futbalistov zo Sevilly rozhodne nepôjde o ľahké stretnutie. V tejto sezóne La Ligy síce inkasovali len raz viac ako trikrát a v tabuľke sú na tom prvýkrát od februára 2003 lepšie ako ich rival, napriek tomu sú jasným kurzovým outsiderom. Iba Real Madrid získal v minulých siedmich ligových kolách viac bodov ako Betis. Ak by hostia Camp Nou šokovali a zvíťazili by, mohli by počas víkendu okupovať druhú ligovú priečku. Štyri výhry v predošlých šiestich vonkajších stretnutiach v elitnej španielskej súťaži, taká je aktuálna bilancia Betisu. Prvý gól zápasu by pre jeho vývoj mohol byť kľúčový. Predsa len hostia vyhrali všetky tohtoročné ligové strety na cudzích ihriskách, v ktorých otvárali .

Atl. Madrid – Mallorca

Tipy: Zápas 1 – 1.gól Atletico – viac gólov ako 2,5

Obhajca španielskeho titulu Atlético Madrid sa snaží udržať krok s vedúcim tímom La Ligy Realom Madrid, na ktorý pred nadchádzajúcimi súbojmi strácal sedem bodov (ale mal zápas k dobru). V súboji s Malorkou by pre domáci výber nemal byť bodový zisk väčším problémom. Predsa len proti tomuto súperovi neuspel len v jednom z predchádzajúcich 13 domácich vzájomných súbojov v La Lige.
Minulé dva súboje týchto tímov ovládlo vždy Atlético, ktoré v oboch prípadoch strelilo najmenej dva góly, čo sa mu podarilo aj v šiestich z uplynulých siedmich ligových kôl. Vzhľadom na to, že Diego Simeone vyznáva skôr pevnú defenzívu, je zlepšenie ofenzívnych výsledkov klubu pre jeho súpera veľkou hrozbou. Keď je reč o obrane, tak tá v prvých 14 zápasoch ligy kapitulovala 14-krát, čo je o deväť viac ako v rovnakej fáze súťaže pred rokom.
Nováčik z Malorky by sa s najväčšou pravdepodobnosťou uspokojil s umiestnením v pokojnom strede tabuľky. K tomu by však potreboval aspoň niekedy vyhrať, čo sa mu v posledných týždňoch nedarí. V predchádzajúcich siedmich kolách tím kouča Luisa Garcíu neuspel ani raz (0-5-2) a nie je pravdepodobné, že by túto sériu ukončil práve na Wanda Metropolitano. Predsa len mimo vlastného ihriska vyhral jediný z predchádzajúcich siedmich ligových súbojov. Štyri z predošlých šiestich vonkajších ligových gólov Mallorca inkasovala v záverečných 30 minútach. Aj z toho je jasné, že s blížiacimi sa koncami zápasov sú hostia čím ďalej tým viac zraniteľnejší. Neprekvapí teda, že 67 % gólov v La Lige mimo vlastného ihriska dostali po zmene strán.

Karviná – Sparta Praha

Tipy: Zápas 2 – 1.polčas X – 1.gól Sparta

Karviná sa musí vyrovnať s veľmi nahusteným programom, tentoraz v rámci 17. kola českej ligy hostí Spartu Praha. Ukončí sliezsky klub čakanie na výhru alebo sa hostia posunú na druhú priečku?
Zverenci trénera Bohumila Páníka uprostred týždňa nezvládli dohrávku s Bohemians 1905, štvrtýkrát za sebou nebodovali a zostávajú jediným ligovým tímom bez víťazstva. Karviná štyri z piatich nerozhodných výsledkov zaznamenala doma – v šiestich z ôsmich zápasov tam však stratila vedenie a trikrát nezískala ani bod – rozhodujúci gól vždy dostala v nastavenom čase, keď raz sama dotiahla manko. Sparta v minulom kole vyhrala nad Libercom a naplno bodovala iba druhýkrát z posledných šiestich stretnutí vo všetkých súťažiach.
Letenské mužstvo si všetky štyri uvedené straty pripísalo vonku, kde trikrát v rade prehralo a zároveň neskórovalo (aktuálne 288 minút). Sparťania budú chcieť napraviť prehru 0:4 z Uherského Hradišťa, čím vyrovnali svoju najvyššiu porážku v samostatnej lige. Karviná zvíťazila iba v jednom z 11 vzájomných ligových zápasov (1-2-8) a päťkrát za sebou so Spartou prehrala – štyrikrát dostala viac ako 3,5 gólu. Letenský celok v Karvinej trikrát po sebe vyhral, ​​predtým tam ale dvakrát stratil body po remíze 1:1.

kompletná ponuka