Číselná lotéria Eurojackpot je bez jedinej pochybnosti naozaj výnimočnámi svojimi vysokými jackpotmi. Pohybujú sa na úrovni desiatok miliónov €. Práve teraz sa hrá o úžasných 45 miliónov!

Nielen samotné jackpoty, ale aj už zdolané výhry sú tým pravým ťahúňom celoeurópskej číselnej lotérie Eurojackpot. Novými euromilionármi sa stávajú hráči z každého kúta Európy, Slovensko nevynímajúc! Tento rok sa na miliónové stávky podané práve v našej krajine usmialo šťastie hneď dvakrát a zo dňa na deň sa zrodili noví milionári.

Stačil na to jeden „bláznivý“ apríl a dve druhé slovenské poradia padli ako jablká zo stromu. Prvému lotériovému fanúšikovi sa pošťastilo 10. apríla kedy vyhral 5,2 milióna €. Druhý výherca sa síce inšpiroval svojim predchodcom, ale evidentne mal vyššie ašpirácie. Odniesol si krásnych 7,3 milióna €.

Rok 2020 sa naozaj nesie v znamení pravidelných slovenských eurojackpotových výhier. Počas mesiacov január až jún 2020 boli slovenskí hráči lotérie Eurojackpot odmenení celkovou sumou 18 305 676,26 €.

Aj to je dôkaz toho, že pokúšať európske šťastie sa naozaj oplatí. Posledná výhra dokonca padla len minulý týždeň (17. 7. 2020). Hráč sa od toho dňa môže hrdiť sumou viac ako 93 tisíc €, ktorú vyhral v 3. poradí.

Bude tento trend pokračovať?

Na túto otázku nepozná nikto správnu odpoveď, ale na čo riskovať prepásnutie tej pravej šance na výhru. Súčasný jackpot vo výške 59 miliónov € možno čaká práve na vás!

Podajte si svoj tip na eTIPOS.sk a sledujte piatkové žrebovanie.

Držíme palce!

Tipuj Eurojackpot