Od stredy 20. mája máš opäť možnosť zapojiť sa do jedného z najobľúbenejších turnajov online kasína eTIPOS.sk. Štartuje SUPER TURNAJ a s ním nielen zábava s vybranými výhernými prístrojmi, ale hlavne tvoja šanca na výhru.

Výhra vo všeobecnosti poteší každého hráča. Potom ešte záleží na výške výhra a tvoja radosť môže byť veľká alebo obrovská. V SUPER turnaji sa bude z výhry tešiť až 30 najúspešnejších hráčov. Na výhercu z prvého miesta v rebríčku hráčov čaká obrovská radosť vďaka najvyššej výhre až 350 €.  

Nezmeškaj svoju šancu a prebojuj sa v tomto kasínovom turnaji medzi 30 najúspešnejších hráčov, ktorí si rozdelia celkovú sumu 3 000 €.

Hraj od 20. do 24. mája niektorý z výherných prístrojov – Claws vs Paws, Spell Craft, Sevens & Fruits alebo Crystal Land. Minimálna výška stávky je 0,50 € a minimálny počet spinov od prihlásenia do hry je 20. Ak dodržíš tieto jednoduché podmienky, si automaticky zaradený medzi hráčov SUPER TURNAJA a tvojím cieľom je už len zbierať body a vďaka nim sa umiestniť čo najlepšie v rebríčku.

Tento turnaj je proste SUPER! Uži si SUPER TURNAJ na eTIPOS.sk.

Zisti viac a zapoj sa