Každodenne nové turnaje, až 28 turnajov za týždeň, 11 200 free spinov, bonusy vo výške 7 000 €, rekordné EGT jackpoty – toto všetko môžeš vyhrať počas ďalšieho mega štedrého týždňa v online kasíne na www.etipos.sk.  Máš na to sedem dní. To je dostatočný čas na to, aby si sa zaradil medzi úspešných výhercov. Či siahneš po strašidelne bohatej akcii Happy Halloween, zabojuješ o slnečné šťastie v Sunset Turnaji alebo zatočíš EGT valcami je len na tebe.

Jeden mega štedrý týždeň v online kasíne eTIPOS.sk strieda druhý. Turnajov a výhier pribúda, EGT jackpoty neustále rastú a možností na získanie 11 200 free spinov, bonusových 7000 € alebo jackpotových viac ako 26 000 € je neúrekom.

Strašidelne nadupané bonusy

Halloween nemusí naháňať strach. Podmienky turnaja Happy Halloween sú viac ako priateľské. Od 26. októbra do 1. novembra bojuješ spolu o bonusy vo výške 7 000 €. Ďalšie mega výhry na teba čakajú aj vďaka neuveriteľnému počtu 7 000 free spinov. Pripíšeš si aj ty niektoré z nich na svoje konto?

Štedrý západ slnka

Pravým opakom pochmúrnej Halloween nálady sú romantické západy slnka v turnaji Sunset. Nezabudni, že každý deň hráš spolu až o 600 free spinov. Ich počet sa za týždeň vyšplhá na krásnych 4200 voľných otočení, ktoré vieš premeniť na štedré výhry.

Rekordný EGT jackpot

Ak patríš medzi náročnejších hráčov, tak EGT jackpoty sú ako stvorené pre teba. Pikový EGT jackpot 4. úrovne nikdy nebol taký atraktívny. So sumou viac ako 26 000 € presahuje aj svoj vlastný rekord. Oplatí sa však zabojovať aj o zvyšné úrovne. Aj napriek tomu, že bol srdcový jackpot len prednedávnom pokorený, už teraz dosahuje úroveň viac ako 15 000 €.

Mysli strategicky a vyberaj si tie správne sloty, ktoré bojujú zároveň na rôznych frontoch. V online kasíne na www.etipos.sk ide teraz o veľa!

Držíme palce.

chcem hrať

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk