Zásah priamo do čierneho sa podaril tipujúcemu, ktorý uhádol na jednom tikete 23 zápasov pri kurze 10 142! Pri vklade 1 € si tak na svoje konto pripísal výhru viac ako 10-tisíc eur.

Zápasy najlepšej hokejovej ligy sveta NHL okorenil slušnou porciou zápasov z práve skončených hokejových majstrovstiev sveta vo Fínsku a na záver pridal aj kvarteto zápasov z futbalových súťaží s exotickou čerešničkou na koniec.

Že je tipér mesiaca odborník v zápasoch NHL sa ukázalo pomerne jasne. Všetky tipy vychádzali pomerne hladko, šťastena pomohla akurát v prípade presného zásahu Evandera Kanea v sérii medzi Los Angeles a Edmontonom. Tipér predikoval, že v zápase padne 6 a viac gólov. Útočník Oilers strelil potrebný šiesty gól rovných 60 sekúnd pred koncom zápasu.

Na hokejových MS veľa prekvapení nebolo, ak aj áno, tipujúci práve tieto zápasy na svojom tikete, kde ich mal rovný tucet, vynechal. Najnervóznejší bol určite v zápase Lotyšska s domácimi Suomi, kde čakal víťazstvo favorita. Prvú tretinu vyhral outsider, v druhej vyrovnal Manninen. Víťazstvo pre Fínsko a koniec koncov aj pre tipujúceho prišlo z hokejky Granlunda v presilovke necelé tri minúty pred koncom zápasu.

Kvarteto futbalových zápasov, ktoré uzatváral tiket, už prebiehali od začiatku podľa želaní tipujúceho, jednoznačné víťazstvá Realu Sociedad 3:0 a Realu Madrid 6:0 a záverečná chuťovka od protinožcov z Austrálie už nezmenili na rozprávkovej výhre nič.

A tak asi jedinou vráskou môže byť pre výhercu fakt, že do stávky neinvestoval väčší vklad, jeho radosť by bola ešte výraznejšia.

AKTUÁLNE PROMO AKCIE