Hokejová TIPOS extraliga sa rozbehla do svojho jubilejného 30. ročníka vo veľkom štýle. Fanúšikovia mohli vidieť už nejeden dramatický, na góly bohatý zápas. Počas piatka a nedele pokračuje naša najvyššia súťaž ďalšími zápasmi, na ktoré si môžeš tipnúť a využiť najlepšie kurzy vďaka stávkovej ponuke na eTIPOS.sk.

Najlepšie kurzy na trhu však ani zďaleka nie sú jedinou výhodou, prečo tipovať na eTIPOS.sk. Pre novo registrovaných hráčov je napríklad pripravená akcia Stávka bez rizika až do 50 €. Ako na to? Zaregistruj sa v herni eTIPOS.sk ešte dnes, tipni si svoju prvú stávku za minimálny vklad 20 € a ak bude tvoja stávka nevýherná, vrátime ti celú výšku vkladu v podobe bonusu a to minimálne 20 € a maximálne 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

chcem tipovať

V spojení s 30. ročníkom TIPOS extraligy rozdáme hráčom ale aj bonus 30 000 €! Stačí mať na tikete ľubovoľný zápas z ponuky domácej extraligy, pričom tiket musí obsahovať aspoň 3 stávky (z ponuky TIPOS extraligy stačí len jeden tip). Celkový kurz tiketu po vyhodnotení musí byť 3,00 a vklad na tiket musí byť minimálne 2 € (pri vklade 4 € si zaradený do žrebovania 2x, pri vklade 10 € až 5-krát, pri vklade 100 € a viac až 50-krát). Stávky môžu byť predzápasové aj LIVE. Na konci mesiaca odmeníme zo všetkých tipérov, ktorí splnia podmienky až 30 hráčov, ktorí získajú odmeny od 25 € až 350 €.

A ktoré zápasy z piatkovej a nedeľňajšej ponuky by nemali ujsť pozornosti žiadneho tipéra?

PIATOK:

NITRA – S.N.VES (18:00)

Zápas: 1, prvá tretina: 1

Oba tímy sa zatiaľ potácajú v spodnej časti tabuľky, keď Nitra je po odohraní šiestich zápasov na 9. mieste so ziskom 7 bodov, Spišiaci sú na tom ešte o pozíciu a bod horšie. Oba tímy by si radi napravili chuť po poslednom kole, v ktorom zhodne viedli 2:0, ale zápas prehrali. Nitra stratila sľubný náskok v zápase na Slovane (z 2:0 na 2:4), východniari zaváhali dokonca doma s Novými Zámkami (z 2:0 na 2:3 po nájazdoch). Nitra disponuje mladým, dravým tímom, ktorý si musí lepšie sadnúť, ale ich energia bude robiť problém každému. V minulej sezóne vyhrali hokejisti spod Zobora 3 zo 4 vzájomných duelov.

PREŠOV – SLOVAN (18:00)

Zápas: 2, prvá tretina: X

Prešov sa zatiaľ prezentuje sympatickými výkonmi, keď zo šiestich duelov vyhral štyri a s 12 bodmi je na 4. mieste tabuľky. Slovan potvrdzuje, že na domácej scéne by mal byť elitným tímom tak, ako vlani, kedy získal titul a hoci má na konte oproti ostatným tímom o zápas menej, je s 13 bodmi na čele tabuľky, hoc len o skóre pred duom Nové Zámky, Zvolen. Tieto tímy sa stretli aj v 1. kole minulosezónneho play-off, Slovan síce vyhral 4:0, ale nebola to jednoduchá záležitosť. Dnes by mal uspieť, ale Prešov bude hrýzť.

MIKULÁŠ – KOŠICE (18:30)

Zápas: 1x, prvá tretina: 1

V porovnaní s poslednými rokmi sa domáci tím posilnil a zatiaľ nie je ani zďaleka fackovacím panákom, ako tomu bývalo. Liptáci sú aktuálne na 8. mieste so ziskom 7 bodov. To Košice majú veľmi rozpačitý úvod sezóny, keď prvú výhru zaznamenali až v poslednom kole proti takisto sa trápiacemu Trenčínu. Nečaká nás žiaden krásny hokej, oba tímy chcú zabrať. Viac však veríme domácim.

NEDEĽA

SLOVAN – ZVOLEN (16:00)

Zápas: x2, Prvá tretina: X

V nedeľu sa fanúšikovia môžu tešiť na súboj aktuálne asi najlepších slovenských tímov. Slovan dlhodobo potvrdzuje svoje kvality. Nie nadarmo hrá aj v Lige majstrov. Hoci, čo stačí doma, vo vyspelej hokejovej konfrontácii chradne, preto sú belasí v LM bez bodu. Napriek tomu čo do mien má Slovan najlepšie mužstvo. Zvolen je v tesnom závese, tréner Peter Oremus je navyše skvelý stratég. Zápas v Bratislave by sa mohol po 60 minútach dostať až do predĺženia. Zvolen môže Slovan prekvapiť.

S.N.VES – POPRAD (17:30)

Zápas: 2, Počet gólov: Menej ako 5,5

Jedno z mnohých východniarskych derby nás čaká v nedeľu. Spišská Nová Ves sa pokúsi zdolať Poprad, ktorý má vo svojom strede veľké mená ako Tomáš Záborský, Andrew Yogan či Patrik Svitana. Spišiaci vlani vedeli na Poprad zahrať, v riadnom hracom čase s nimi zo štyroch duelov prehrali len raz. Napriek tomu nám to teraz vychádza na dvojku, hoci veľa gólov nepadne. Vlani padli v ich dueloch najviac 4 góly, menej ako 6 gólov sme zaznamenali v konfrontácii týchto tímov aj v prípravnom dueli pred sezónou.

chcem tipovať