Hokejová TIPOS extraliga má počas piatka znova pripravené atraktívne zápasy, medzi ktorými nájdeš aj slovenské El Clásico. Ako dopadne zápas Slovan – Košice? Tipni si na eTIPOS.sk.

Stávka bez rizika do 50 €, šanca zabojovať o bonus 30 000 € spojený s jubilejným 30. ročník TIPOS extraligy, či odmena 350 € pre tipéra s najvyšším uhádnutým kurzom týždňa. To všetko ťa čaká na eTIPOS.sk.

tipuj extraligu

A ktoré zápasy sa oplatí mať na tikete z domácej hokejovej ligy?

NITRA – POPRAD – X

Prvá tretina – X

Oba tímy utŕžili v poslednom kole nepríjemné debakle. Nitra pohorela na ľade Nových Zámkov po výsledku 1:8, Poprad zas „nakupoval“ v Bratislave, odkiaľ odchádzal s výsledkom 0:5. Pod Zoborom nás tak čaká duel tímov, ktoré sa pokúsia zabudnúť na posledný nezdar. Komu sa to podarí? Ťažká otázka, keďže ani jeden tím nemá oslnivú formu. I preto je Nitra ôsma a Poprad šiesty. Vzájomné duely týchto tímov bývajú vyrovnané, tímy si striedajú, kto vyhrá. Očakávame boj o každú piaď ľadu. Rozhodnúť sa môže až po extra čase.

S. N. VES – TRENČÍN – 1

Domáci tím je na vlne. Z posledných piatich duelov vyhral štyri (s Popradom, Prešovom, Nitrou i Zvolenom), doma prehral s Košicami až po predĺžení. I preto sú východniari na 4. pozícii. To Trenčín je na tom oveľa horšie a krčí sa na poslednej priečke. Duklu zráža ku dnu nielen slabší káder, ale i skutočnosť, že pre rekonštrukciu štadióna hrá všetky zápasy u súperov. Súperi sa v tomto ročníku už raz stretli, Spišská vyhrala 6:2. Jej triumf by sa mal zopakovať.

SLOVAN – KOŠICE – 1

Prvá tretina – 1

Slovenské hokejové El Clásico je tu. Slovan ako líder tabuľky privíta v repríze semifinále z minulej sezóny svojho odvekého rivala, Košice. Hostia sa zatiaľ hľadajú, ich forma nie je oslnivá. I preto sú na 9. mieste. Do Bratislavy však prídu odhodlaní, namotivovaní a s novou brankárskou posilou – Jaroslavom Janusom. Ten Bratislavu pozná viac ako dobre, veď počas pôsobenia v KHL bol miláčikom domácich tribún. Ako sa mu bude dariť? Jeho prítomnosť môže Košiciam výrazne pomôcť, či však zastaví ofenzívny stroj domácich je otázne. Slovan doma z 6 zápasov vyhral 6 so skóre 31:6.

PREŠOV – NOVÉ ZÁMKY – x2

Kto by to bol povedal, že hostia budú postrachom favoritom a po vyše mesiaci od začiatku ligy na 2. mieste? Pre Nové Zámky je však toto tvrdenie krásna realita. Hostia dokázali v posledných dvoch kolách navyše zdolať oboch finalistov z minulej sezóny Slovan a Nitru, a to dokonca so skóre 13:1! Teraz idú do Prešova, ktorý je v tabuľke siedmy, no v hlavách hráčov môže stále byť skrat z posledného duelu, kedy viedli „koňare“ v Liptovskom Mikuláši 5:0, ale duel napokon prehrali. S Novými Zámkami zvyknú hrať Prešovčania vyrovnanú partiu, ale hosťom veríme o trochu viac.

tipuj extraligu