Hokejová TIPOS extraliga v rýchlom slede pokračuje ďalšími zápasmi a v priebehu piatka a nedele odohrajú tímy 17. a 18. kolo. Na aké zápasy sa môžeme tešiť?

Aj extraligové zápasy si môžu novo registrovaní hráči vychutnať úplne v pokoji, bez nervov so Stávkou bez rizika až do 50 €. Ak bude tvoja prvá stávka nevýherná, vrátime ti celú výšku vkladu v podobe bonusu a to minimálne 20 € až maximálne 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Ktoré zápasy sú na programe počas víkendu?

PIATOK, 17. kolo:

Mikuláš – Nitra – 2

Liptáci sú poslední, na konte majú 11 bodov. Nitra je prvá s 32 bodmi. Domáci prehrali posledných 6 zápasov, celkovo 9 z 10 duelov. Nitra ťahá šnúru troch výhier v rade. Favorit je jasný.

Michalovce – Slovan – 1x

Tímy, ktoré sú v tabuľke bok po boku. To sú Michalovce a Slovan. Jedno aj druhé mužstvo nazbieralo doteraz 31 bodov. Slovan však prehral posledné tri zápasy, repre pauza mu nepomohla. Výbuch na Spiši rozčertil aj trénera Dömeho, ktorý naznačil, že viacero hráčov sa v Michalovciach predstaví len v pozícii zdravých náhradníkov. Dukla by prehrať nemala.

Zvolen – B. Bystrica – 1

Derby, ktoré nemá nikdy favorita. Hoci, podľa papiera by ním mali byť domáci. Tí majú na konte 31 bodov, „barani“ ich majú zatiaľ len 18. V prvom vzájomnom dueli sa zrodila po 60 minútach remíza. Teraz by mali uspieť domáci.

Nové Zámky – Spišská N. Ves – X

Súboj tímov z dna tabuľky, z posledných piatich duelov vyhrali domáci aj hostia jeden súboj. Ich vzájomná konfrontácia nám vychádza na remízu.

Prešov – Košice – X

Východniarske derby krajských miest. Prešov má skvelú formu, vyhral sedem zápasov za sebou. Košice po repre pauze zdolali B. Bystricu, o to viac sa budú tešiť na „koňare“. Zápas rozhodne až predĺženie.

NEDEĽA, 18. kolo:

Spišská N. Ves – Michalovce – 2

Prvý vzájomný duel týchto tímov vyhrali hostia 3:1. Favoritmi budú aj na ľade Spišiakov, ktorí síce doma naposledy zdolali Slovan, ale predtým prehrali so Zvolenom, Bystricou i Košicami.

Dukla Trenčín – Nové Zámky – 1

Dukla sa posilnila počas posledných dní o viacerých hráčov, proti Zámkom bude favoritom. Naposledy síce doma padla s Prešovom, predtým však štyrikrát za sebou vyhrala.

Liptovský Mikuláš – Slovan – 2

Liptáci sa trápia, navyše, Slovan musí už zabrať. Táto kombinácia nedáva zverencom trénera Milana Jančušku veľa šancí na úspech. Slovan od návratu do extraligy vyhral na Liptove tri zo štyroch zápasov. Uspieť by mal aj teraz.

Zvolen – Prešov – 1

Zvolenčania vyhrali v prvom zápase na východe Slovenska 3:2, a hoci v pohári uspel Prešov 4:1, tento výsledok majstra určite nemáta. Doma je Zvolen štvrtým najlepším tímom ligy. Bilanciu by si chcel vylepšiť.

Nitra – B. Bystrica – 1

Dlhé mesiace, ba priam roky trvala dominancia Bystrice v zápasoch s Nitrou. Hokejisti spod Zobora prelomili toto prekliatie a v posledných zápasoch „baranov“ zdolávajú. Stane sa tak aj teraz? Vlani v marci aj tento rok v októbri uspeli o viac ako gól – 3:1, 5:2.

PONUKA TIPOS EXTRALIGY