Vari všetci poznáme tie naše obľúbené slovenské lotérie – tie tradičné, ale aj tie inovatívne od TIPOSu. Už 30 rokov sú tu a TIPOS má teraz možnosť si s vami toto výročie pripomenúť.

Oslavujte s nami 30 rokov spoločných výhier – takýmto názvom dáva o sebe vedieť nový žreb národnej lotériovej spoločnosti TIPOS. S týmto žrebom môžete vyhrať až 500 000 eur! Suma určená na všetky výhry v tejto žrebovej emisii je vo výške 14 200 000 eur. A tých výhier je v jubilejnej emisii takmer 300-tisíc!

Stieracie žreby z produkcie spoločnosti TIPOS sú už tradičným spôsobom zábavy fanúšikov lotérií. TIPOS každoročne ponúka množstvo žrebových emisií. Niektoré sú obnovované ako napríklad slávne PRASA V ŽITE alebo VIANOČNÁ LOTÉRIA, iné sú výnimočné a neopakovateľné. Takou je aj nová žrebová emisia OSLAVUJTE S NAMI 30, v ktorej sa dá vyhrať až pol milióna eur. A osláviť takú výhru by za to stálo! Mimochodom, TIPOS počas svojej existencie vyplatil doteraz fanúšikom žrebových lotérií na výhrach neuveriteľných takmer 540 mil. eur!

Hry a lotérie, ktoré sú dostupné pre dospelých nepretržite 30 rokov takmer každý deň, priniesli väčšiu či menšiu radosť tisíckam hráčov. Doteraz sa až 74-krát podarilo hráčom získať vďaka lotériám od TIPOSu výhry v hodnote viac ako milión eur. A také výhry dokážu naozaj urobiť obrovskú radosť a zmeniť život. Nejeden z nás si pamätá, keď v polovici októbra 2020 padol takmer 59-miliónový Eurojackpot a vyhral ho jeden slovenský hráč. Nezabudnuteľným bol aj začiatok januára 2009, keď v obľúbenej hre LOTO padol jackpot vo výške viac ako 11 mil. eur. Naposledy sa podarilo stať „TIPOS milionárom“ jednému hráčovi, ktorý koncom tohtoročného januára vyhral v hre LOTO takmer 3 milióny eur. Vďaka hre LOTO je už v skupine milionárov až 65 hráčov. Ostatní sa milionármi v uplynulých rokoch stali vďaka výhram v hrách EUROMILIÓNYEurojackpot.

TIPOS – to je v dnešnej dobe aj zábava na internete, ktorá sa stáva čoraz populárnejšou. Fanúšikovia rôznych športov si môžu staviť na víťazstvá či prehry. A priaznivci kasínových hier si tiež nájdu zábavu v online herni eTIPOS.sk.

Národná lotériová spoločnosť TIPOS je tiež hrdým sponzorom športových, spoločenských a kultúrnych  udalostí či projektov. Každoročne prispieva na športovú činnosť slovenských športových klubov, profesionálnych športovcov, či mladých talentov. TIPOS tiež pravidelne poskytuje finančné dary pre zmysluplnú činnosť jednotlivcov a občianskych združení v rôznych oblastiach spoločenského života.

chcem hrať