Počas vianočných sviatkov sa bohatá ponuka hier, lotérii a zábavy od TIPOSU odmlčí. Od Štefana, teda 26. decembra, však opäť budete môcť využívať naše služby, ktoré hráčom ponúkajú najširšiu zábavu nasledujúce dni. Na čo sa môžete tešiť?

KASÍNO

Od pondelka 27. decembra sú tu Double days Adventnej kasínovej ligy o 50 000 €, počas ktorých čaká na hráčov dvojnásobná porcia bodov!

Kasínoví hráči sa môžu počas týchto dní zapájať do denných a večerných turnajov, v ktorých zbierajú body do rebríčka. Nepremeškajte DOUBLE DAYS (27.12. – 31.12.) a využite šancu výrazne si polepšiť v poradí ligy.

Fanúšikov ežrebov potešíme ďalšou promo akciou TU.

LOTÉRIE

Eurojackpot si môžu hráči zahrať online na Štedrý deň a aj na Silvestra, tradičné lotérie LOTO LOTO 5 z 35 majú na programe najbližšie žrebovania v nedeľu 26. decembra.

Bude to pravá Štefanská zábava vďaka výhre v lotérii? Jackpot v hre LOTO je úžasných 1 628 039 €, doplnková hra JOKER ponúka výhru viac ako 350 000 €, LOTO 5 z 35 atakuje hranicu 100 000 €!

ŠPORT

Športová ponuka sa sústredí na zápasy našej hokejovej reprezentácie do 20 rokov. Tú čakajú zápasy majstrovstiev sveta v Kanade. No a vy ich môžete tipovať aj s pripraveným bonusom.

Za každý natipovaný zápas Slovenska v skupine môže hráč získať až 25 spinov v kasíne, dokopy teda za štyri zápasy až 100 spinov!

Slováci nastúpia na prvý zápase v noci z nedele na pondelok 27. decembra o 03:30 proti výberu USA. Ako dopadne ich zápas? Tipnite si s TIPOSOM!

Kto uzatvorí v herni eTIPOS.sk stávku na zápas mladých Slovákov aspoň za 10 € s kurzom 1,50 automaticky získava 25 voľných spinov do hry Respin Joker.

ponuka etipos