Slovenský hokej = TIPOS. Lotériová spoločnosť nadviazala užšiu spoluprácu so Slovenským zväzom ľadového hokeja a po tom, čo sa minulý rok stala generálnym partnerom našej najvyššej súťaže – TIPOS Extraligy, bude pod značkou TIPOS-u prebiehať aj ďalšia súťaž – TIPOS Slovenská hokejová liga.

Lotériová spoločnosť a hokejový zväz uzavreli partnerstvo, ktoré by malo fungovať päť rokov, pričom už 1. kolo, ktoré sa odohralo v stredu 22. septembra, bolo odeté pod značkami TIPOS-u.

Hokejový zväz vkročil do novej sezóny aj s novým mediálnym partnerom, ktorým sa stala televízna stanica JOJ Šport. Tá bude zastrešovať aj centralizovaný projekt prípravy hráčov do 18 rokov a Slovenský pohár.

„Sme veľmi radi, že SZĽH získal na ceste naštartovaných systémových zmien dvoch nových a silných partnerov. Obaja vyjadrili záujem podporovať rozvoj mládežníckeho hokeja, ktorý je zosobnený či už v projekte osemnástky, alebo v Slovenskej hokejovej lige, keďže každý účastník deklaruje minimálne sedem miest v kádri pre hráčov do 23 rokov. Teší nás, že vďaka mnohým spoločným prienikom majú nové partnerstvá dlhoročný charakter,“ povedal prezident SZĽH Miroslav Šatan.

Zaujímavý je aj menoslov tímov v TIPOS Slovenskej hokejovej lige. Okrem tradičných značiek ako Topoľčany, Považská Bystrica, Brezno, Trnava, Skalica, Levice, Martin, Dubnica, Žilina a spomínaný projekt SR 18 sa môžu fanúšikovia tešiť aj na zápasy dvoch farmárskych tímov – Slovana a Zvolena – Modré krídla Slovan, Indian Žiar nad Hronom.

Spoločnosť TIPOS tak opäť potvrdila, že je najväčší donor športu na Slovensku. „Našou snahou je podporovať mladé úspešné talenty a podpora TIPOS Slovenskej hokejovej ligy nám na to poskytuje ideálny priestor,“ tvrdí Marek Kaňka, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti TIPOS.

Zaujímavé zápasy, množstvo mladých talentov a silný partner. Slovenskému hokeju sa blýska aj vďaka podpore spoločnosti TIPOS na lepšie časy.

ZÁPASOVÁ PONUKA