Opäť je tu najlepší futbal na svete pod názvom Liga majstrov. Natipuj si ľubovoľnú sólo stávku na zápas Real Madrid – Chelsea alebo Atl. Marid – Manchester City, zvoľ vklad minimálne 10 € a kurz minimálne 1,50 a za každý zápas dostaneš bonus 20 voľných spinov do kasína eTIPOS.sk. Stávka na zápas môže byť predzápasová aj LIVE, to necháme výlučne na tebe. Bonus môžeš využiť v hre Aladdin and the Golden Palace.

LIGA MAJSTROV – ODVETY ŠTVRŤFINÁLE

Real Madrid – Chelsea

Tipy: Zápas X – postup 1 – menej gólov ako 2,5

Po víťazstve 3:1 na pôde Londýnskej Chelsea je Real Madrid pred štvrťfinálovou odvetou Ligy majstrov vo výhode. V tejto fáze súťaže španielsky celok neskončil ani raz od ročníka 2003/04. Domácu odvetu túži zvládnuť rovnako ako tú proti Paris Saint-Germain, v ktorej síce musel doťahovať dvojgólové manko, ale napokon postúpil. Aj preto si proti úradujúcim šampiónom LM verí.

Sebavedomie Bielemu baletu môže dodávať aj pohľad na tri predošlé domáce zápasy v milionárskej súťaži, ktoré všetky vyhral. V minulom ročníku sa oba celky stretli rovnako, vtedy semifinálový duel v Madride skončil remízou 1:1. Tá by teraz Los Blancos na postup do ďalšej fázy bohato stačila. V posledných deviatich domácich zápasoch LM padol Real, ktorý si cez víkend poradil s Getafe 2:0, len raz. Tréner Chelsea Thomas Tuchel cez víkend dostal od tímu reakciu, akú si predstavoval.

Jeho zverenci v sobotu zmietli Southampton 6:0 a výrazne si zdvihli sebavedomie. Aby sa v pohárovej Európe predstavili v semifinále tretíkrát z predchádzajúcich štyroch sezón a odmietli slová nemeckého kouča o tom, že je rozhodnuté, budú ale musieť poriadne zamakať. Povzbudivý je fakt, že jasný triumf nad Saints bol šiestou súťažnou výhrou mimo svojho štadiónu Chelsea v rade, pričom vo všetkých sa Blues trafili najmenej dvakrát. A minimálne túto normu budú musieť k postupu naplniť aj teraz. Zároveň budú potrebovať zlepšiť defenzívu.

Bayern Mníchov – Villareal

Tipy: Zápas 1 – 1.góly Bayern – postup Bayern

Až vďaka penalte z 82. minúty víkendového bundesligového zápasu vydoloval Bayern v Mníchove tri body s Augsburgom. O ideálnej príprave na dôležitú odvetu štvrťfinále Ligy majstrov s Villarrealom teda hovoriť nemožno. A to nielen preto, že nemecký celok pred týždňom v Španielsku po zlom výkone prehral 0:1.

Bavorský gigant má ešte v živej pamäti spomienky na minuloročný štvrťfinálový koniec s Paris Saint-Germain, čo si rozhodne nechce zopakovať. Avšak v tejto fáze milionárskej súťaže sa mu dlhodobo darí, keď sa mu z nej podarilo postúpiť v ôsmich z predchádzajúcich 10 účastí. V tomto ročníku sa navyše prezentuje veľmi ofenzívnym štýlom hry. V predošlých štyroch zápasoch v súťaži tu nastrieľal svojim súperom vždy minimálne tri góly.

Kouč Villarrealu Unai Emery cez víkend v La Lige nechal odpočívať celú základnú jedenástku z úvodného štvrťfinále. Aj to bolo dôvodom na predĺženie ligového čakania na víťazstvo na tri kolá, keď jeho zverenci remizovali s Bilbaom 1:1. Nálada v kabíne Žltej ponorky je na veľmi vysokej úrovni. Aby nie, keď proti nej Bayern prvýkrát po 30 zápasoch v LM nedokázal skórovať. Práve kvalitná defenzíva bude kľúčom k úspechu aj v odvete. V poslednej dobe však práve obrana nebola najsilnejšou zbraňou Villarrealu, ktorý neinkasoval iba v dvoch z predchádzajúcich 12 duelov u súperov.

Liverpool – Benfica

Tipy: Zápas X – viac gólov v 2.polčase – 1:gól Benfica

Ešte, než Liverpool začne rokovať o prípadnom prestupe hviezdneho útočníka Darwina Núñeza z Benfiky, musí si s lisabonským celkom ešte raz zmerať sily vo štvrťfinále Ligy majstrov. Úvodnú bitku zvládol 3:1 a má tak nakročené k prvej účasti medzi štyrmi najlepšími tímami súťaže od ročníka 2018/19. Predĺženie domácej série šiestich duelov bez prehry s portugalskými klubmi od sezóny 2005/06, by znamenalo istý postup.

Manažér Reds Jürgen Klopp nebol ani po víťazstve v Lisabone spokojný, pretože jeho zverenci podľa neho mali dať ešte viac gólov a urobiť tak z odvety iba formalitu. Namiesto toho musí nemecký kouč teraz dobre rozložiť sily medzi tento zápas, semifinále FA Cupu proti Manchestru City a boj o majstrovský titul, ktorý je po remíze s Citizens z minulého kola 2:2 stále veľmi vyrovnaný.

Tréner Benfiky Nelson Verissimo si cez víkend mohol dovoliť luxus pošetriť šesť hráčov, ktorí sa objavili v základnej zostave úvodného štvrťfinálového zápasu. Aj tak ale jeho tím porazil Belenenses zo spodných poschodí tabuľky Primeira Liga 3:1. Aspoň tri góly budú Orli potrebovať aj teraz, ak chcú postúpiť v základnej hracej dobe vzhľadom na to, že bolo zrušené pravidlo o počte gólov na cudzích ihriskách. To ale bude poriadne ťažká úloha. Nastúpi totiž na jednom z najnedobytnejších štadiónov v Európe.

Ani pohľad na nedávnu históriu nedáva celku z Pyrenejského polostrova príliš veľa nádejí. V európskych pohároch totiž vo vonkajších štvrťfinálových dueloch v tomto storočí zvíťazil len raz,, pričom najťažšiu porážku utrpel zhodou okolností na Anfield Road v Európskej lige 2009/10 (1:4).

Atletico Madrid – Manchester City

Tipy: Zápas X – 1.polčas bez gólov – polčas X/zápas X

Už pred úvodným štvrťfinálovým duelom Ligy majstrov vedeli hráči Atletica Madrid, že Manchester City nebude ľahko rozlúsknuteľným orieškom. To napokon bolo na Etihad Stadium vidieť. Kouč Diego Simeone pristúpil k tomuto stretu s jasným cieľom – neinkasovať. A prispôsobil tomu taktiku, keď na hraciu plochu neposlal útočníka a naordinoval tímu rozostavenie 5-5-0.

V prvej polovici to ešte fungovalo, po zmene strán sa už ale domáci presadili a zvíťazili 1:0. Cez víkend sa Atléti chceli naladiť na víťaznú notu, ale na ihrisku Mallorky sa to nepodarilo (0:1). Prvýkrát od septembra 2021 sa tak Simeoneho partia nedokázala presadiť dvakrát v rade. Ostatne vzhľadom na to, že v Palme vyslala na bránku súpera jediný strelecký pokus a v Anglicku dokonca ani jeden, sa nie je čo čudovať. Zaujímavé tiež je, že Atletico na vlastnom ihrisku v LM nezvíťazilo šesťkrát v rade.

Manchester City je vo štvrťfinále milionárskej súťaže piatykrát po sebe. Vďaka náskoku z úvodnej konfrontácie má veľkú šancu nadviazať na minuloročnú sezónu a opäť prekĺznuť medzi štyri najlepšie tímy, čo sa mu na európskej pohárovej scéne nepodarilo viac ako päťdesiat rokov. K tomu by tímu trénera Pepa Guardiolu v jubilejnom 100. zápase v hlavnej fáze LM stačila aj remíza, podobne ako vo víkendovom šlágri s Liverpoolom v Premier League (2:2), po ktorom sa udržal na čele tabuľky.

Očakávame, že defenzívny zápas sa bude hrať aj teraz a ďalej pôjdu hráči z Britských ostrovov. Máš podobný názor? Alebo si myslíš, že postúpia hráči Madridu? Tipni si v herni eTIPOS.sk a nezabúdaj. Ak využiješ bonus v podobe prvej Stávky bez rizika, užiješ si len zápas a ak ti tip nevyjde, peniaze ti vrátime.

ponuka ligy majstrov