Utorok a streda tradične patria zápasom milionárskej Ligy majstrov. A ako si lepšie vychutnať súboje najlepších európskych futbalových tímov, ak nie s podaným tiketom v herni eTIPOS.sk kde na hráčov čakajú najlepšie kurzy a skvelé bonusové akcie?

Novo registrovaní hráči môžu využiť promo akciu Stávka bez rizika až do 50€. Stačí si len tipnúť prvú stávku na ľubovoľný zápas Ligy majstrov a ak tip nevyjde, vrátime hráčovi celú výšku vkladu (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

tipuj ligu majstrov

Navyše, na tipérov čaká aj skvelá akcia o BONUS v hodnote 350€! Ako naň? Kto uhádne za jeden kalendárny týždeň tiket s najvyšším kurzom získa spomínanú odmenu. Kto sa „hecne“ a dá na svoj tiket čo najviac zápasov a získa krásnu odmenu?

Medzi zápasmi môžu byť aj zápasy z utorňajšej a stredajšej ponuky Ligy majstrov.

Bayern Mníchov – Inter Miláno

Tipy: Zápas 1 – 1. polčas X – viac gólov ako 2,5

V skupine C Ligy majstrov je už o všetkom rozhodnuté, Bayern Mníchov je už istý víťaz skupiny. Jeho súper z Milána skončí na druhom mieste. Aj keď sa zdá, že nie je o čo hrať, opak je pravdou. Mníchovčania majú rekord na dosah, pretože by sa mohli stať prvým klubom v histórii UCL, ktorý vyhral všetkých šesť skupinových zápasov pri troch účastiach po sebe. Na San Sire sa stretli tímy v septembri a zverenci Juliana Nagelsmanna zvíťazili 2:0, keď góly strelili Sane a D’Ambrosio do vlastnej siete. Bayern vyhral posledných päť domácich zápasov nad talianskymi súpermi, pričom v každom skóroval minimálne dvakrát.

Liverpool – Neapol

Tipy: Zápas X – 1.polčas X/zápas X – viac gólov v 2. polčase

Po tom, čo cez víkend utrpel ďalšiu zdrvujúcu prehru 1:2 proti Leedsu, čím ukončil sériu 15 zápasov bez prehry doma, Liverpool zúfalo potrebuje ďalšiu magickú noc v Lige majstrov na Anfielde. Už skoršie zabezpečenie si postupu zo skupiny A by mohlo pomôcť zmierniť určitý tlak na manažéra Jürgena Kloppa, ktorý doviedol Liverpool do osemfinále vo všetkých svojich šiestich pokusoch, čo je najdlhšia séria po sebe nasledujúcich kvalifikácií klubu. Neapol je po skvelej jazde na čele skupiny, keď vyhral všetkých päť zápasov. Jediný spôsob, ako spadnúť na druhé miesto je prehrať o 4 a viac gólov po výhre 4:1 vo vzájomnom zápase na štadióne Diega Maradonu v Neapole v septembri. Neapol otvoril skóre v desiatich z posledných dvanástich zápasov.

Plzeň – Barcelona

Tipy: Zápas 2 – handicap (-1,5) 2 – 1. gól Barcelona – 1. polčas Barcelona

Viktoria Plzeň po piatich prehrách v rade skončí na spodku skupiny C Ligy majstrov, ale stále zostáva hrať o hrdosť a bude bojovať. Český majster sa bude snažiť vyhnúť štatistike klubov, ktoré prehrali všetkých šesť zápasov v skupinovej fáze. Viktorka sa na preťažký duel naladila výhrou 3:0 v Zlíne, kde exceloval Slovák Erik Jirka. Ten dva góly strelil a na tretí nahral. V lige patrí Plzni prvé miesto so štvorbodovým náskokom na Slaviu (tá má však zápas k dobru). Blaugranas tiež vyhrali svoj ligový duel v La Lige, o troch bodoch ale rozhodol Robert Lewandowski až v tretej minúte nadstaveného času. V Barcelone zverenci Xaviho zvíťazili nad Plzňou pohodlne 5:1, ďalšie vzájomné zápasy siahajú až ďaleko do roku 2011, kedy v rovnakej súťaži favorit vyhral oba zápasy, strelil v nich 6 gólov a Plzni nedovolil ani raz skórovať.

STREDA

Real Madrid – Celtic

Tipy: Zápas 1 – 1. gól Real – viac gólov v 2. polčase – viac gólov ako 2,5

Real Madrid sa už kvalifikoval do osemfinále Ligy majstrov predtým, ako minulý týždeň prehral 2:3 s RB Lipskom na jeho pôde, ale aj tak bude chcieť skončiť na výhodnejšom prvom mieste. V snahe vyhnúť sa trom zápasom bez víťazstva po prvý raz od októbra 2021 po nedeľňajšej remíze v La Lige 1:1 s Gironou. Ich bilancia proti škótskym klubom hovorí v prospech španielskeho veľkoklubu, z ôsmich duelov dokázal Madrid vyhrať päťkrát a porážka Celticu 3:0 v septembri naznačuje, že prehra by mohla byť obrovským šokom. Glasgowčania neokúsili pocit prehry v piatich po sebe idúcich zápasoch, naposledy 11.10., keď v Celtic Parku zvíťazilo v tejto súťaži Lipsko.

Chelsea – Záhreb

Tipy: Zápas 1 – 1. polčas X – menej gólov ako 3,5

Chelsea má istotu prvého miesta v skupine E Ligy majstrov, takže pre dvojnásobných víťazov súťaže je to možnosť nechať na Stamford Bridge oddychovať kľúčových hráčov v náročnej sezóne. Určite však budú chcieť oplatiť súperovi prehru 0:1 z úvodného zápasu v milionárskej súťaži, ktorú pre outsidera rozhodol Mislav Orčič. Záhrebčania, ak chcú pokračovať aspoň v Európskej lige, musia zvíťaziť a spoliehať sa na pomoc AC Milána proti Salzburgu. Zverenci Grahama Pottera sú v Premier League až na šiestom mieste, vysoká prehra 1:4 v Brightone asi manažéra ani fanúšikov veľmi nepotešila. V oslnivej forme nehrá posledné týždne ani chorvátsky majster, z posledných šiestich zápasov zaznamenal jediné víťazstvo.

tipuj ligu majstrov