Žiletky a holiace strojček odložiť do šuflíka, korčule a formu nabrúsiť na maximum, hrá sa o všetko. Začína sa play-off hokejovej TIPOS Extraligy. Osem tímov sníva o titule, na konci bude však len jeden víťaz. Tipuj zápasy play-off s najlepšími kurzami v herni eTIPOS.sk a využívaj pri nich aj lákavé bonusy.

1. stávka bez rizika až 50 € je určená pre nových hráčov. Zaregistruj sa ešte dnes na www.etipos.sk a ak bude tvoja 1. stávka na ľubovoľný zápasy play-off TIPOS Extraligy nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 € (pri vklade 20 € ti vrátime 20 €, pri vklade 100 € ti vrátime maximálne 50 €).

Stávka musí byť podaná pred zápasom SÓLO, pričom si môžeš vybrať aj odvodenú stávku (počet gólov, 1. tretina, handicap a pod.).

Duely play-off si však môžeš vychutnať aj s Gólovým bonusom. Ide o promo akciu, ktorú nájdeš exkluzívne v herni eTIPOS.sk. Natipuj si ľubovoľný zápas play-off TIPOS extraligy, ktorý však musí byť podaný SÓLO. Nezohráva úlohu, či ho umiestniš na tiket pred zápasom alebo LIVE. A ak ti tip nevyjde, vrátime ti bonus vo výške strelených gólov v riadnom hracom čase znásobený koeficientom podľa vkladu a to nasledovne:

Štvrťfinále play-off TIPOS Extraligy ti prináša tieto súboje:

SLOVAN – NITRA

Zápasy play-off odštartuje súboj štvrtého a piateho tímu po základnej časti. Pred sezónou by bol jasným favoritom Slovan, teraz je však veľmi náročné hľadať favorita.

Bratislavčania prechádzajú náročným obdobím. Pod trénerským duom Róbert Döme, Marián Bažány sa mužstvu nedarí. Navyše, podľa kuloárnych informácii nepanuje v kabíne dobrá atmosféra. Je preto otázne, ako si hráči a tréneri upratali vzťahy a ako sa pripravia na play-off. Pozitívom pre Slovan je návrat zranených hráčov. Azda len Brendan Ranford nestihne 1. kolo, inak bude mať Slovan k dispozícii kompletný káder, ktorý je nabitý zvučnými menami.

Na mená sa však nehrá. Je preto veľmi otázne, aká bude nálada v tíme. Aj preto má Nitra dobrú šancu na úspech. Trénerský mág Antonín Stavjaňa disponuje mužstvom, ktoré ani zďaleka nemá také kvality ako Slovan, ale má teamspirit. Aj preto by sme mohli v tejto sérii vidieť prekvapenie.

Odhad série: Nitra vyhrá 4:2 na zápasy.

POPRAD – DETVA

Poprad vstúpi do tejto série ako tím, ktorý mal najlepšiu ofenzívu ligy. V 50 zápasoch strelil 186 gólov. Záver základnej časti mu však nevyšiel podľa predstáv, keď prehral tri zo štyroch stretnutí. V ideálnom rozpoložení nebola ani Detva, ale ako sa hovorí, čísla z minulosti už riešiť netreba.

Kamzíci sa spoliehajú na najlepšiu formáciu ligy Svitana – Skokan – Haščák, Detva zas na vyrovnanosť formácii.

Pohľad na vzájomné zápasy ukazuje, že by sme mohli vidieť vyrovnanú sériu. Trikrát sa duely týchto tímov končili v základnej časti po 60. minútach nerozhodne, o predĺženia by tak nemusela byť núdza.

Poprad však má vyzretejší káder s viacerými osobnosťami, ktoré by mali v rozhodujúcich okamihoch potiahnuť tím vpred.

Odhad série: Poprad vyhrá 4:2 na zápasy.

ZVOLEN  – NOVÉ ZÁMKY

Víťaz základnej časti si doprial oddych, mohol doliečiť menšie aj väčšie boliestky svojich hráčov a dokonale sa pripraviť na zápasy vyraďovacej časti.

Zvolen mal výborný záver základnej časti, keď vyhral šesť zápasov za sebou. V jeho strede je množstvo kvalitných hráčov, čím je mužstvo trénera Petra Oremusa zdravo vyvážené. Hráči ako Radovan Bondra, Mikko Nuutinen, Allan McPherson, Juraj Mikúš, Marek Viedenský, Radavan Puliš, Ben Betker, Peter Hraško či Oldrich Kotvan sú zárukou kvality. Keď k nim pripočítame výborne chytajúceho brankára Robina Rahma, favorit série je jasný.

Nové Zámky však nebudú mať čo stratiť. V predkole play-off vyradili Košice, predvádzali sa nátlakovou hrou s dobrým korčuľovaním. Určite nebudú chcieť kožu predať lacno. Minimálne jeden zápas série by mali vyhrať, ale štvrťfinále bude pre nich konečná stanica.

Odhad série: Zvolen vyhrá 4:1 na zápasy.

MICHALOVCE  – TRENČÍN

Východniari po rozpačitom začiatku sezóny našli svoju tvár a potvrdili, že majú nabitý káder. Tím okolo Vladimíra Mihálika a skúsených hráčov typu Mareka Bartánusa, Jakuba Suju a najmä zámorskej úderky Christophe Lalancette, Graeme McCormack, Jordon Southorn či Jordan Hickmott má množstvo skúseností, ktoré by chceli pretaviť k postupu do semifinále. Navyše, Michalovce sa budú spoliehať na brankára Tomáša Tomeka, ktorý bol najlepším brankárom základnej časti.

Veľkú postavu medzi žŕdkami však má aj Trenčín. A to doslovne. Veď Michal Valent patrí k najväčším brankárom našej ligy a jeho umenie sa ukázalo naplno počas série predkola s Banskou Bystricou.

Zverenci Jána Pardavého v nej potvrdili, že play-off im chutí. Tvrdý, nátlakový hokej je pre Duklu povestný, po strate kľúčového útočníka Marka Hecla je však otázne, ako to bude vyzerať s ofenzívou proti Michalovciam.

Vzájomné zápasy týchto tímov v základnej časti pripomínali defenzívnu vojnu. Veľa gólov neuvidíme ani teraz.

Odhad série: Michalovce vyhrajú 4:2 na zápasy.

CHCEM TIPOVAŤ