Hokejová TIPOS extraliga pokračuje počas piatka a nedele zápasmi 29. a 30. kola. Ako dopadnú? Tipni si ich a využi zaujímavý bonus.

Na zápasy hokejovej TIPOS extraligy sa vzťahuje Stávka bez rizika. Zaregistruj sa v herni eTIPOS.sk a ak bude tvoja 1. stávka nevýherná, vrátime ti celý vklad v podobe bonusu až do 50 €.

Počas víkendu sa môžu fanúšikovia tešiť na tieto zápasy:

PIATOK

Bystrica – Nitra – 1

Domáci to na hráčov z Nitry niekoľko rokov dokonale vedeli. A hoci Nitra v tomto ročníku v októbri „baranov“ zdolala, posledný vzájomný duel týchto súperov znova ovládli hokejisti spod Urpína. Už pod vedením nového fínskeho trénera Anttiho Karhulu sa budú chcieť hráči predviesť v čo najlepšom svetle. Preto volíme umiestniť na tiket jednotku.

Mikuláš – Slovan – 2

Prvá tretina – 2

Tu by nemalo byť o čom. Ide o zápas posledného s prvým, keď domáci majú na konte 27 bodov, Slovan 69. Všetky štatistiky hovoria jednoznačne pre tím z Bratislavy. Všetko iné, ako dvojka a výhra Slovana a dva a viac gólov, by bolo veľké prekvapenie.

Michalovce – Sp. N. Ves – 1

Domáci mali v predvianočnom období veľkú krízu, naopak hostia boli v tom čase najlepší tím ligy, vyhrali aj na Slovane. Dnes je situácia opačná. Spišiaci prehrali štyrikrát za sebou, naopak domáci uspeli v štyroch stretnutiach v rade. Michalovce vyhrali vo všetkých štyroch doterajších dueloch. Zmena tejto štatistiky by bola prekvapením.

Nové Zámky – Trenčín – X
Menej ako 5,5 góla – ÁNO

Súboj tímov z dna tabuľky. Domáci majú na konte 31 bodov, hostia len o štyri viac. Trenčín je pozoruhodné mužstvo. Má najhoršiu ofenzívu (66 gólov v 27 zápasoch) a zároveň po Slovane druhú najlepšiu defenzívu (78 inkasovaných gólov). Treba však povedať, že napríklad belasí majú o 5 zápasov na konte viac.
Ale späť k aktuálnemu duelu. Na juhu Slovenska to bude boj. Veľa gólov nepadne.

Prešov – Zvolen – 2

Jeden aj druhý tím sa nachádzajú v diametrálne odlišných polohách. Prešov z piatich zápasov vyhral jeden. Zvolen z piatich duelov prehral jeden.
Domáci majú problém najmä s defenzívou. Od Košíc inkasovali sedem gólov, Prešov im nasúkal šesť.
Zvolen si zas za sledované obdobie udržal dvakrát čisté konto.

NEDEĽA:

Michalovce – L. Mikuláš – 1

Posledných päť vzájomných duelov sa skončilo skóre 25:6, všetky duely jasne vyhrali Michalovčania. Štatistika hovorí za všetko.

Nitra – Prešov – 1

Nitra doma prehrala dva zápasy v rade. Nestačila na B. Bystricu, ako aj Slovan. Tretíkrát sa to nestane. Corgoni zabodujú naplno.

Nové Zámky – Košice – 1x

Dlhá cesta, menší ľad a nepríjemný súper. Nové Zámky to na Košice vedia, čo by mohli potvrdiť aj teraz. Košice prehrali vonku z posledných piatich duelov až tri.

Zvolen – Poprad – X

Viac ako 5,5 góla

Repríza minuloročného finále sľubuje atraktívny hokej. Pôjde o štvrtý duel týchto tímov, pričom prvý vyhral Zvolen 7:6 po predlžení, druhý Poprad 6:5, tretí rovnako tak tím spod Tatier – 5:1.

Sp. N. Ves – Trenčín – 1

Októbrový domáci duel Spišiakov vyšiel na výbornú, vyhrali 5:2. Následne bodovali aj v Trenčíne. Doma prehrali „rysy“ posledné dva duely, s Trenčínom sa pokúsia o napravenie povesti.

Bystrica – Slovan Bratislava – X

Malo by ísť o najfyzickejší zápas kola. Z posledných piatich duelov hraných na strednom Slovensku uspeli Bratislavčania trikrát, dva razy sa zrodila remíza. Dorovná sa táto štatistika?

tipos extraliga