Online kasíno a roztočenie valcov nikdy nebolo lákavejšie. Hraj v čase od 24. do 30. augusta vybrané sloty a spolu môžeš vyhrať až 160 voľných spinov! To je ponuka, ktorá sa neodmieta.

Získať niečo navyše a dokonca skoro bez námahy vždy poteší. V tomto prípade nehrá rolu ani to, či si  vytrvalým kasínovým hráčom alebo patríš medzi nováčikov, bonusové voľné otočenia môže získať  naozaj každý. Úplne bez námahy to však nepôjde. Dobrou správou však je, že nemusíš robiť nič špeciálne. Stačí si iba dávať pozor na to, aké sloty hráš a kedy ich hráš.

Tými výhernými automatmi sa v týždni od 24. do 30. augusta stávajú  Fruiti, Simply the Best 81, Vikings, Book of Secrets, Rise of Ra, 40 Super Hot, Respin Joker, Fruit Awards, Reels Gems, Fruits’n’Fire, Break Away, 7th Heaven a Sparkling Fresh. Práve vďaka nim môžeš byť odmenený free spinmi každý jeden deň!

Ako to funguje?

  • Roztoč valce vybraných slotov a keď tvoje denné stávky prekročia 200 €, dostaneš 10 free spinov
  • Ak si získal odmenu aj deň predtým, dáme ti ešte 15 spinov navyše!

Aké jednoduché! Otočenia zadarmo môžu byť tvoje každý jeden deň. A ak budeš vytrvalý, tak na konci akcie sa táto cifra môže vyšplhať až na 160 spinov!

Klikaj na eTIPOS.sk a odkroj si kúsok z ponuky voľných spinov aj ty.

CHCEM HRAŤ

V článku spomenuté bonusy a promo akcie sú aktuálne v deň zverejnenia článku. Aktuálne promo akcie nájdete v sekcii promo akcie na www.etipos.sk