Svet kasínových online hier je neutíchajúcim kolotočom roztočených valcov, ktoré odmeňujú svojich hráčov naozaj štedro. Niekoľkonásobne bohatšie výhry v porovnaní s vkladom nie sú žiadnou raritou. Dôkazom sú aj septembrové čísla.

Čo majú spoločné Kayot, Synot, EGT, Playson či iné online automaty? Pri točení valcov sa môže zrodiť  niekoľkonásobná výhra. V mnohých prípadoch hovoríme o tisícpercentnom náraste. Na konkrétne čísla sme sa pozreli zblízka.

Ako skúsený hráč online kasína veľmi dobre vieš, že ak chceš pokúšať svoje šťastie na valcoch slotov naprieč celým kasínom eTIPOS.sk, tak musíš najprv investovať. Dobrou správou však je, že vklady naozaj nemusia byť vysoké, aby potešili štedrou výhrou. Septembrové štatistiky ukazujú, že vložené peniaze sa môžu vrátiť aj viac ako stonásobne.

Konkrétnym príkladom je hráč, ktorý začiatkom septembra vložil iba 3 €. Tie vzápätí premenil na krásnych 1 613 €. Vyhral tak viac ako 537 – násobok svojej úvodnej investície. Tým vyvoleným automatom sa v tomto prípade stala známa EGT hra Rise of Ra. Tomu sa hovorí úspešný začiatok mesiaca.

V prípade online kasína eTIPOS.sk nemusíme zostať iba pri jednom príklade. Ďalšie úspešné odhalenie tajomstva dobre známej online hry Book of Secrets bolo odmenené sumou 1 434 €. Hráčovi stačilo vložiť iba 4 €, ktoré sa mu podarilo zhodnotiť až 358 – násobne.

Hry od Synotu mali počas septembra extra odmeňovaciu náladu. Šťavnaté ovocie v podobe automatu Fruity Gold sa rozhodlo hráčovi dopriať výhru, ktorá až 311 – násobne prevyšovala jeho vklad. Zo 7 € sa tak vykľula výhra v sume 2 177 €.

Podobných príkladov nájdeme v kasíne eTIPOS.sk naozaj veľa. Ale nič sa nevyrovná skúsenosti na vlastnej koži.

Vstúpte s nami do sveta online kasína a vyskúšajte šťastie valcov na tipos.sk.

chcem hrať v kasíne